Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ?

22.08.08, 09:12
www.allegro.pl/item418721176_h_m_disney_miki_nowa_czapka_104_116_jesien08.html

chce kupic synkowi i nie wiem, czy robic wyjazd do sklepu.
Obserwuj wątek
    • indra2 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 09:45
      Wczoraj je widziałam cena 19,90zł.
      • majarzeszow Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 09:50
        dziekuje slicznie !
        czyli na Allegro panuje zdzierstwo smile
        • groszka07 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 09:54
          u tego sprzedawcy wszystko jest o ok 10zł droższe...
          • majarzeszow polecicie sprzedawce ? 22.08.08, 10:37
            kupowalam juz u tego sprzedawcy, szkoda ze nie wiedzialam, ze tak
            zdziera. o ile H&M mam jeszcze w moim miescie, to C&A nie ma (bedzie
            za rok dopiero....).
            Mozecie jakiegos mi polecic, co sprzedaje C&A, NEXT, GAP, Old Navy,
            i inne podobne ?

ja kupuje jeszcze u sprzedawcy nefruta - jestem zadowolona.
            • patatajowa Re: polecicie sprzedawce ? 22.08.08, 14:01
              do majarzeszow:
              jeśli jestes z miasta na jakie wskazuje twój nick wink)) to widziałam tutaj tylko
              2 sztuki tych czapeczek w jakichs małych rozmiarach bodajze 1-2 lata - byłam
              kilka dni temu.
              • patatajowa Re: polecicie sprzedawce ? 22.08.08, 14:02
                aha i zgdadzam sie z mmala6 ze czapeczka niezbyt ładna.
              • majarzeszow do patatajowa 23.08.08, 21:48
                masz racje. wybralam sie dzisiaj do H&M - tylko 2 sztuki, w rozmiarze 1-3 lata.
                a na allegro wszystko w pelnej rozmiarowce....
                a ja akurat poluje na brazowa czapke.... GRRRRRR.....
                • indra2 Re: do patatajowa 23.08.08, 23:23
                  Z brązowych była jeszcze taka, dwustronna za 14,90
                  www.allegro.pl/item420566585_h_m_czapka_dwustronna_nowa_104_116.html
                  A fajną brązową całą kupiłam synkowi w c&a
          • karen64 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 10:38
            fakt,drogo,ale za to można sobie wygodnie siedzieć w domu i czekac na paczkę smile)
            • kotek15 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 10:51
              faktycznie dla nas kupujących 10 zł wiecej to sporo, ale sprzedający
              który musi jechać po to do sklepu , wystawić na allegro /zapłacić
              prowizję/ i jeszcze chce zarobić pewnie uważa ,że to i tak nie duzo.
              pzdr M
              • mmala6 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 11:47
                nikt nie będzie sprzedawał za tyle, za ile kupiłwink) jak się komuś
                chce kupować tonę ciuchów, fotografować to wszystko, wystawiać na
                allegro, pakować w paczki i biegać na pocztę to gratuluję! mnie by
                się nie chciało. No chyba że byłoby to moje jedyne źródło utrzymania.

A propo tej czapki, to widziałam ją na żywo i pierwsze co bym
                zrobiła to obcieła ten 'pompon'. Była tez z McQueenem ale obrazek
                był znacznie mniejszy od tej Myszki i ogólnie czapka była niezbyt
                ładna.
                Poza tym dlaczego jak dla chłopca to od razu musi być szaro-bure-
                granatowo-brązowe??
                • indra2 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 14:06
                  Fakt jak komuś się chce to jego sprawa. Mnie tylko wnerwia to, że w h&m pustki,
                  rozmiary przebrane, często na wieszaku tylko te najmniejsze a na allegro pełna
                  rozmiarówka. Przepłacać nie mam zamiaru więc albo kupuję to co jest w sklepie
                  albo rezygnuje i kupuję gdzie indziej.
                  • mmala6 Re: Ile kosztuje ta czapka w sklepie H&M ? 22.08.08, 23:21
                    Indra, ja tak samo. Zwłaszcza, że kilka H&M mam w swoim mieście.
                    Jakbym mieszkała tam gdzie ich nie ma, to pewnie kupiłabym na allegro, bo nie chciałoby mi się jechać specjalnie po ciuchy gdzies daleko (i na miejscu okazałoby sie, że rozmiarówka przebrana).
                    A w H&M mogliby więcej zamawiać, żeby starczyło dla wszystkich a nie tylko allegrowiczówwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka