mamaemmy 11.09.08, 10:16 patrzcie jaką cene osiągnęły gerty które w h&m są chyba za 14,90 albo za 19,99 www.allegro.pl/item431617882_h_m_hit_2008_czekoladowe_getry_ocieplacze_nowe.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izryn Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 11.09.08, 10:49 szczególnie że np na tej aukcji są za 24,90 www.allegro.pl/item435532191_h_m_nowe_getry_ocieplacze_braz_jesien08.html w sklepie 14,90. Licytacja nakręca Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 11.09.08, 11:16 to jest poprostu fenomen marki H&M podobnie jest z kombinezonami, niektóre uzywane idą na allegro za tyle co są nowe. ale taki jest wolny rynek pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
coronella to nie tylko zdjęcia 11.09.08, 11:28 tak mi sie wydaje, że to także konto, stałe klientki, które zagladają, zobaczcie np tą aukcje: www.allegro.pl/item426423658_426423658.html wydaje mi się, że jak na spodnie uzywane, to bardzo drogo. Można takie wyszukac w lumpkach za 10-12 zł. Ładna aukcja, przyciągający nick, często sukces, to cała oprawa, nie tylko fotka. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: to nie tylko zdjęcia 11.09.08, 11:34 grunt to zrobić sobie "markę".Sprzedawca ma bardzo ładnie zaprojektowana stronę ,świetnie podrasowane zdjęcia.Sama chętniej zaglądam na ładnie wystawione aukcje,niż na zwykłe zdjęcia np na podłodze,ciemne i z kawałkiem stopyAkurat mieszkam pod Wawą,więc zakupy w HM robię w sklepach,ale osoby,które nie maja takiej możliwości rzucają się na ich ciuchy jak ja np na next. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: to nie tylko zdjęcia 11.09.08, 12:14 Hmm, a w Gapie nowe kosztują 20$... Jednak musimy pamiętać że więszośc ludzi w Polsce mieszka z dala od H&M itp. i to chyba oni kupują na takich aukcjach. Często nie mają pojęcia ile to kosztuje. Zresztą, towar jest warty tyle ile za niego ktoś zapłaci i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 11.09.08, 20:37 Czy w Warszawie w h&m dostane jeszcze te getry? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 11.09.08, 22:31 annulak napisała: > Czy w Warszawie w h&m dostane jeszcze te getry? No właśnie te getry całkiem fajne, tez by sie nam przydały....ja co prawda siedze w domu zlożona ciężka angina, ale mąz będzie jutro w Wola Parku, jesli widziałyscie tam te getry, to dajcie znać! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamc Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 11.09.08, 23:04 czyżby hH&M był tylko w Warszawie? Chyba jest jeszcze w innych miastach? uświadomcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 11.09.08, 23:41 Nie rozumiem pytania? skoro mieszkam pod Warszawą, to H&M w Gdańsku czy innym Toruniu mnie mało interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 12.09.08, 19:59 Agni, może tu Ci się by udało kupić taniej niż w sklepie, takie same są i zdaje się że nie ma ceny minimalnej www.allegro.pl/item437561019_h_m_getry_ocieplacze_hit_2008_od_zlotowki.html Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 13.09.08, 00:21 Założe sie, że cena końcowa będzie wyższa! wysłałam męża w końcu do H&M - getry zakupił, nawet w dwóch egzemplarzach. A czy dziewczyny będą chciały w tym chodzic to juz inna sprawa. szczerze mowiąc jakies specjalnie rewelacyjne to one nie są, raczej lużno tkane. Duzo fajniejsze wydały mi sie zarekawki Kolorowe Drobinki z Wójcika, tylko jak je ogladałam, to nie wpadlam na pomysł (którym ktos sie ...ił na forum), zeby je wykorzystac wlasnie w formie getrów. Jak w przyszłym tygodniu pojadę do wójcika, to juz ich pewnie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 13.09.08, 09:58 Dziewczyny a czy te getry nadają sie dla 2,5 latka? Nie będą za długie? córeczka nosi rozmair 92 Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 13.09.08, 13:14 paulina7383 napisała: > Dziewczyny a czy te getry nadają sie dla 2,5 latka? Nie będą za > długie? córeczka nosi rozmair 92 Całe getry mają 53-54cm długości. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 08.10.08, 08:29 te getry są dla dzieci i dla dorosłych. Ja kupiłam dla siebie. Ale nie na tej aukcji tylko w sklepie obok dokładnie te same, taniej bo po niecałe 9zł. www.allegro.pl/item452045065_getry_welniane_super_kolory_czarne_tez.html Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 12.09.08, 20:02 zdjęcia bardzo ładne, ale te stylizacje jak dla mnie okropne, dziecko wygląda jak stara malutka. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 13.09.08, 00:50 Dokładnie. Na początku też oburzyło mnie poniekąd wykorzystywanie dziecka (bo od dwóch lat przynajmniej widzę zdjęcia tej dziewczynki w przeróżnych dziwnych kombinacjach ubraniowych) do przebierania i pozowania najczęściej na tle jednej ściany - później pomyślałam sobie, że może akurat ta dziewczynka to lubi? Jednak wątpię, mam córkę w zbliżonym wieku i zarówno ona i jej koleżanki rówieśniczki nie lubią tego, na pewno nie na tyle by latami bawić się w jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Reasumując ........ 13.09.08, 20:23 A to ciekawe. Po pierwsze działalność na allegro prowadzę od roku - córka ma 3l nie wiem gdzie Pani widziała ją 2 l. temu. Po drugie wykorzystywanie dziecka ? hm.... rzeczywiście na zdjęciach wyraźnie widać zamęczoną minę mojej córki, nie ma Pani pojęcia czy moje dziecko to lubi czy nie więc proszę wstrzymać się ze stwierdzeniem "wykorzystywanie dziecka" bo moja córka tak się składa że zdjęcia wręcz uwielbia - co myślę widać - prawda ? Na przyszłość prosze troche pomysleć zanim napisze Pani takie bzdury. Z poważaniem Ania TopFashion Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Reasumując ........ 13.09.08, 20:50 Dla mnie bzdura jest od lat strojenie dziecka, obwieszanie torebkami, paskami, apaszkami, zakladanie butow na wysokich obcasach, ustawianie ja pod sciana, dawanie do reki zabawki by ja czyms zajac i stylizowanie na stara babe w celu sprzedania szmatek na allegro - dla Pani niekoniecznie musi byc to bzdura i dlatego napisalam powyzsze delikatnie. Wystawia Pani dziecko pod uwage opinii publicznej, na przyszlosc warto pomyslec o tym, ze nie wszystkim musi sie to podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
beamek8 Re: Reasumując ........ 14.09.08, 01:49 Anka241, nie ma co brać do siebie takich uwag. Jeśli fikuśne ubieranie dziecka to grzech, to chyba nie ma matki bez winy. Co powiedzieć o niemowlakach w falbankowych sukienkach, bucikach, dżinsach, w body z grubymi aplikacjami. Jedna z moich większych traum z dzieciństwa to dwa zdjęcia z gwiazdki zrobione w odstępie roku - na obu jestem w tej samej sukience chlip.. Ale takie to były czasy. Tylko ocet w całym Carrefourze Odpowiedz Link Zgłoś
beamek8 Re: Reasumując ........ 14.09.08, 01:52 A aukcje fantastyczne. Odrobinę więcej wysiłku i widac efekty. Szczerze mówiąc też wole kupować na ładnie zrobionych aukcjach, bo to świadczy o solidnosci sprzedającego. Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 12.09.08, 20:44 Dla mnie w ogóle nic fajnego w tych zdjęciach nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 13.09.08, 08:52 Fajne te getry . A ta babka co je sprzedaje widać, że wie jak na allegro zarobić . Kurczę, muszę mojej córci takie getry kupić. Szkoda tylko, że HM mam tak daleko . Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 14.09.08, 16:40 getry sa fajne. Moja córka je ma i bardzo lubi nosić. Jesienią i zimą zastępują spodnie, zakłada je na rajstopki do spódniczki i w przedszkolu nie ma takiego wielkiego rozbierania. Kupiłam jej teraz nowa parę, bo poprzednie sie zniszczyły, ale same getry sa bardzo fajne. Jelsi oczywście dziecko lubi takie rzeczy nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 14.09.08, 10:58 dziewcznka śliczna, ubranka też, szablon do aukcji-rewelacja ale nigdy, przenigdy nie załozyłabym córce takich okularów, butów i torebek, toż to psuje cały efekt i faktycznie robi z dziecka starą maleńką. A potem mama mysli, ze za dzieckiem sie ogladają bo taka cudna. Owszem, słodka, ale pierwsze co rzuca się w oczy to: za duże okulary, przygniatająca dziecię torebka, czy tez buty pasujace 10-13 latce, imo paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 14.09.08, 12:37 dla mnie te getry są na żywo bardzo bardzo zwykłe hmmmm wręcz nieciekawe, ale o gustach się nie dyskutuje jak wiadomo , ja nawet za "normalną" cenę nie kupiłabym ich, oby osoba, która wylicytowała getry za tę astronomiczną kwotę nie rozczarowała się bo często gęsto ludzie się łapią właśnie na fotki, często bajerancką stronę... a allegro rządzi się swoimi prawami Odpowiedz Link Zgłoś
agappp Re: a ja podziwiam... 14.09.08, 17:16 ja podziwiam inną aukcję tej osoby: www.allegro.pl/item436884689_next_braz_turkus_szmizjerka_kwiat ek_bajeczna.html Ta sukienka/tunika nadaje się na lato (widziałam ją na żywo) na jesień czy zimę raczej się nie przyda, a ludzie licytują, że hej... Odpowiedz Link Zgłoś
nelka00 a to widzialyście? 14.09.08, 22:48 www.allegro.pl/item421291509_421291509.html moim zdaniem wolny rynek każdy licytuje i kupuje za tyle ile mu pasuje ale warto czasem kierować się zdrowym rozsądkiem co do aukcji tej pani to bardzo ładne aukcje córeczka jak modelka no i zero negatywów a to chyba o czymś świadczy że są sami zadowoleni klienci Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: a to widzialyście? 06.10.08, 22:04 Ta aukcja chyba bije rekordy Dla mnie szok! www.allegro.pl/item449913997_nextkol2007_niedostepna_bombka_bojowka_boska.html Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: a to widzialyście? 07.10.08, 15:33 No czekałam kiedy ktoś podlinkuje "bombkę" Dla mnie to już jest szczyt, tylko jeszcze nie wiem czego Rozumiem, że można mieć parcie na metkę ale to jest TYLKO next !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2loczek Re: a to widzialyście? 07.12.08, 22:50 rzeczywiście szok zwłaszcza że znalazłam identyczną która nie moze sie sprzedać za o wiele niższą cenę www.allegro.pl/item500241666_next_kol2007_bombowa_bombka_hafty_niepowtarzalna.html ale faktycznie aukcje topfashion sa przyciagajace i bardzo duzo osob je odwiedza, moze stad te wysokie ceny. a dziewczynka wyglada super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 08:14 ja jestem pod wrazeniem podobne rzeczy z takimi metkami w moim lumpiku znajduje za grosze ale tak je umiec wystawic i sprzedac, tak zeby kupujacy mial wrazenie ze kupuje drogo luksusowa rzecz a nie uzywana szmatke to jest, kurde, sztuka aukcje sa fantastyczne - zdjecia, szablon- super Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 16:07 normalnie padłam jak zobaczyłam tą cenę www.allegro.pl/item449913997_nextkol2007_niedostepna_bombka_bojowka_boska.html ale tylko pozazdroscić sprzedającej Odpowiedz Link Zgłoś
tutam2 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 16:24 A najlepsze jest, że przy takiej kwocie, w ostatnim dniu licytacji, osoba sprzedająca dodała do opisu, że aukcja nie dotyczy paska! Odpowiedz Link Zgłoś
izryn Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 16:28 Ale to już było wcześniej w opisie "Pas ze zdjęcia dostępny na innej mojej aukcji". Widocznie ta dodana informacja jest dla tych, co nie doczytali Ale cena rzeczywiście zabójcza, aż wierzyć sie nie chce, że ktoś chce tyle płacić za używane ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 16:54 Uważam, że towary przedstawione na aukcjach sprzedającej pod nickiem Top Fashion prezentują się genialnie. Zdjęcia są wysokiej jakości, funkcje aparatu jak i komputera wykorzystane z rozsądkiem i wiedzą, niewątpliwie nakład pracy spory nad absolutnie każdym przedmiotem aukcji, towary przedstawione w dużych zbliżeniach pod różnym kątem - czego można pragnąć więcej? Przyzwyczailiśmy się do zdjęć wystawionych przedmiotów w allegrowych 90%aukcji zrobionych na ...pies i to często aparatem z komórki, więc zdjęcia Pani Anny aż kłują niektórych w oczy. Nie mam nic przeciwko wykorzystywaniu przez sprzedającą wizerunku swojego dziecka, jeżeli taka jest jej wola. Dziewczynka jest przeurocza więc z przyjemnością ogląda się ciuszki które prezentuje. Niebotyczne ceny, które czasami osiągają wystawione towary dyktują sami kupujący, więc wieszanie psów na sprzedawcy jest zupełnie chybione. Kiedyś takiego sprzedawce nazwano by spekulantem, dzisiaj dobrym przedsiębiorcą. Pani Wąz Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 17:25 o przepraszam! ja żadnych psów nie wieszam i nie w tym tonie była moja wypowiedź. pozazdrościłam cen jakie osiągają ciuszki i wiem ze 80% to zasługa zrobionego opisu i wyglądu aukcji a nie samego ciuszka. sama bym tak chciała. a współczuje tylko kupującemu - który otrzeźwieje dopiero jak przyjdzie mu zapłacic taka kwotę za zwyklą spódniczkę i dozna lekkiego "rozczarowania" po otworzeniu paczki. a ja też bym tak chciała z punktu widzenia czasem sprzedającej Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 19:02 Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, nikt tu "psów nie wiesza " na sprzedającej.Wprost przeciwnie.Gratuluję jej sukcesu i poniekąd zazdroszczę udanych aukcji, na które to trzeba było sobie zapracować . Także dla sprzedającej brawo!. A kupujący budzi zdziwienie, licytuje w innych aukcjach również za duuże pieniądze Ale cóż jak ma to nie nam nad tym dumać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 19:58 to przeczytajcie watek od początku,dziewczyny troszkę powieszały psy-pierwsze posty... Ja dzięĸi niektórym fotkom ubieram podobnie córeczke-mam te same ciuchy-i efekt jest powalajacy) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 21:03 A zobaczcie np. na to: www.allegro.pl/item431636983_431636983.html Ja tą sukienkę kupiłam na tej aukcji za ponad trzykrotnie niższą cenę: www.allegro.pl/item442141968_marks_spencer_sukienka_tunika_24_36_m_cy.html Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 21:26 faktycznie dziewczynka "przestylizowana". Stara malutka, jak napisała Minkapinka. Trafnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 07.10.08, 23:52 Getry są nadal w H&M po 19,90 Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 08.10.08, 07:37 No ale tym wątkiem zrobiłyście sprzedającej reklamę...za darmochę)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 08.10.08, 07:40 duszka30 napisała: > No ale tym wątkiem zrobiłyście sprzedającej reklamę...za darmochę)) Ja bym to nazwała ostrzeżeniem że można o wiele taniej i niekoniecznie u Niej....ale aukcje super zrobione, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 08.10.08, 08:19 Ale u nas coś z tym Next jest nie tak...wszyscy się o niego biją. Popełniłam tam zakupy raz...po pierwszym praniu bluzeczki miały poprzekręcane szwy. Dla mnie szmatki nie warte swojej ceny... np. Zary się nie docenia a ja się nie sparzyłam na tych ubrankach. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 08.10.08, 09:07 ja tez kupiłam ostatnio bluzkę next i po praniu szwy sa tak poprzekręcane, ze nie mogłam wyprasować. Zdarzyło mi się to pierwszy raz, wcześniej nie miałam do jakości zastrzeżeń, a pewnie sto bluzek next córka już zaliczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarba Re: Allegro-co robi fajne zdjecie-szok! 08.10.08, 09:56 A ja miałam odwrotnie: z Zary prawie wszystkie koszulki po praniu miały powykręcane szwy tak, że po kilku praniach nie nadawały się do użytku (ale to były koszulki chłopięce), za to next pozytywnie mnie zaskoczył, kupiłam dużo tych ubranek pierwszy raz, jak byłam u brata w Londynie i jestem zachwycona! A wracając do tematu wątku aukcje są super, zdjęcia rewelacyjne! Sama się przekonałam o tym, że na alegro cena na licytacji zazwyczaj zależy nie od samego ciucha, tylko od jakości zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś