dslonce 11.10.03, 16:53 Mam pytanie - czy ktos może mi podpowiedziec gdzie w Warszawie można nabyc takie poduszki do karmienia (na kolana)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamona Re: Poduszka di karmienia 11.10.03, 19:45 ostatnio widziałam takową w Smyku na Al.Jerozolimskich, na I piętrze (dział niemowlęcy). są też koszule nocne do karmienia, i kilka innych przydatnych gadżetów. pozdrawiamy, Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: Poduszka di karmienia 11.10.03, 19:54 Najfajniejsze sa na Grojeckiej na rogu z Trasa Lazienkowaska w sklepie PINOKIO. Takie miekkie rogale. uzywam sama - polecam goraco. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
miksia Re: Poduszka di karmienia 19.10.03, 22:31 Widziałam świetne poduszki do karmienia w firmowym sklepie sprzedającym produkty Medeli- INTERTOM, Warszawa- Bielany,ul. Podczaszyńskiego (18 ???)- róg Kasprowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kajan13 Re: Poduszka di karmienia 19.10.03, 22:33 polecała je pielęgniarka laktacyjna (Małgosia) na Inflanckiej i chyba tam można kupić, nie pamiętam czy bezpośrednio u niej kaja n13 Odpowiedz Link Zgłoś