asia_i_p 04.10.08, 21:18 Jak to dotychczas było z nowo otwartymi sklepami? Czy można się spodziwać tylko najnowszych ubrań, tych które w innych sklepach są w tym samym czasie, czy też trochę starszych, sprzed paru tygodni? Liczę na nadrobienie zaległości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajka1612 Re: otwarcie Tesco 05.10.08, 17:23 Miesiąc temu otworzyli w Gdańsku Tesco i jestem bardzo rozczarowana. 3 tygodnie wcześniej mąż przywiózł z Wrocławia naszym córciom m.in. kilka bluzek, dresy , czapkę - nic z tych rzeczy u nas potem nie widziałam. Mam wrażenie, że bardzo słabo ciuszki są uzupełniane. Ja poluję akurat na podkoszulki, rajstopki i nie widzę nic nowego. Bardzo liczyłam na zakupy w tym sklepie, ale naprawdę nie widzę nic ciekawego. W dodatku takiego bałaganu jak tu nie widziałam w żadnym sklepie. Przy kasie okazuje się, że część towaru nie mają wprowadzonego do kas i nie można tego kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: otwarcie Tesco 05.10.08, 19:30 jamajka1612 napisała: > Mam wrażenie, że bardzo słabo ciuszki są uzupełniane. Ja > poluję akurat na podkoszulki, rajstopki i nie widzę nic nowego. Też odnoszę podobne wrażenie Rajstopki są w dwupakach, gładkie. > Przy kasie okazuje się, że część towaru nie mają > wprowadzonego do kas i nie można tego kupić. To zależy od kasjerki. Kupiłam teraz ośmiopak bodziaków, była tylko jedna paczka w rozmiarze, który mnie interesował i kod nie wchodził na kasę. Powiedziałam kasjerce, że bardzo mi zależy na tych bodziakach i czy da się z tym coś zrobić. Skasowała mi 5x papier toaletowy, który też miałam w koszyku, żeby wyszła w sumie odpowiednia cena za bodziaki. W Gdyni w Tesco identycznie zrobiła inna kasjerka - skasowała mi za bluzeczkę dwa razy żebym mogła zapłacić za spodenki, których kod nie był wprowadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka1612 Re: otwarcie Tesco 05.10.08, 20:12 Moja historia skończyła się inaczej. Kasjerka bezradnie rozłożyła ręce, ja zaś nie odpuściłam i udałam się do punktu obsługi klienta. Tam ich sytuacja nie zaskoczyła. Odebrali moje niezakupione towary od kasjerki i nie mogąc odczytać z nich kodów...dali mi je za darmo. Były to drobiazgi , warte w sumie 4 złote. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: otwarcie Tesco 06.10.08, 09:53 Ja w ten sposób kupilam dresiki welurowe Cherokee, które zostały już wysprzedane we wszystkich Tesco we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: otwarcie Tesco 11.10.08, 18:31 Byłam dzisiaj i są rzeczy "o parę tygodni wstecz". Opłaca się sprawdzić kurtki, bo są wszystkie rozmiary, a zniżka 30% obowiązuje, są też z poprzedniej promocji trzypaki półgolfów (różowe, żółte, niebieskie dla dziewczynek, pomarańczowe, zielone i granatowe dla chłopców) po 15,40 za zestaw - bardzo miła w dotyku i chyba dosyć porządna bawełna, w Magnolii udało mi się dostać w zeszłym tygodniu ostatni dla chłopców na 110, tu jest ich mnóstwo, najwięcej w przedziale 74-86, ale większe też można znaleźć, ja znalazłam dziewczęce na 104. Jeszcze nie prałam, więc nie wiem, co z nich będzie, ale wyglądają nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: otwarcie Tesco 11.10.08, 21:15 we wtorek w Tesco/Marino w dziale dziecięcym (2 lata wzwyż) była bida z nędzą cały sklep malizna Jutro jest otwarcie nr 2, może będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś