Dodaj do ulubionych

Suszarka do grzybów potrzebna natychmiast

13.10.08, 15:14
Wbrew tytułowi to nabytek jak najbardziej sprowokowany przez dziecko, więc
proszę moderację o pozostawienie wątku.
Młody pożera grzyby na surowo suszące się w całym domu, dlatego muszę
natychmiast kupić to cudo. Wiem, że nie będę z niego korzystać w przyszłości,
dlatego zależy mi na czymś najtańszym i najprostszym.

Proszę podpowiedzcie gdzie znaleźć taką tanią suszarkę bądź jaki model wybrać.
Pani Wąż
Obserwuj wątek
    • i2h2 Re: Suszarka do grzybów potrzebna natychmiast 13.10.08, 15:26
      Polecam MPM. Sprawdza się świetnie, motorek ma na górze, więc się
      nie zaleje niczym. Suszę w niej grzyby, pomidory, śliwki, jabłka i w
      ogóle co mi pod ręce podejdzie. Cena mniejszej około 70 zł.
      • slonko1335 Re: Suszarka do grzybów potrzebna natychmiast 13.10.08, 17:29
        Wątek jest jak najbardziej zgodny z tematyką forumsmile piszemy tu również na temat
        "niedzieciowych" zakupów, więc spokojnie, nic nie będę usuwać.
      • krycha79 Re: Suszarka do grzybów potrzebna natychmiast 13.10.08, 18:29
        Polecam suszarkę Niewiadów 3 lub 4 sitami
        • majatusia Re: Suszarka do grzybów potrzebna natychmiast 13.10.08, 22:02
          Jakiś czas temu widziałam w promocji takie suszarki w Tesco za coś koło 50 zł. I to DOKŁADNIE takie same jak pare lat temu za ciezkie pieniądze sprzedawało Mango. Moji rodzice, zapaleni grzybiarze, uważają że te sa najlepsze, ale nie pytaj dlaczego wink
          • paniwaz Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie znać 14.10.08, 13:53
            Dzięki za info. Byłam dzisiaj w Tesco - ani jednej nie widziałam. Szukam dalej
            ale jakby któraś z Was spotkała jakąś w atrakcyjnej cenie, to byłabym mega
            wdzięczna za informację. Pani Wąż
            • katarzyna_mama Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 14.10.08, 14:09
              Ja widziałam w Auchanie i w Tesco. Ale kupiłam w Carrefour bo jakoś tak akurat
              wpadła mi pod rękę, kosztowała ok 80 zł
            • monikaa13 Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 14.10.08, 14:15
              Swego czasu były w Auchanie za 59 lub 69zł. Nie wiem czy są nadal.
              Ale w sklepach ze sprzęem agd pewnie są.
              • faustine Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 15.10.08, 00:58
                Na Ursynowie przy KEN jest budynek zwany popularnie kangurkiem. W
                nim mieści się sklep agd i taka suszarka stoi na wystawie smile
                Niestety cena mało promocyjna - 125 pln.
                2 tygodnie temu ogladałam reklamówkę Sellgrosa i w niej widziałam
                takie suszarki w cenie ok 90 pln
                • paniwaz Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 15.10.08, 10:46
                  Dziewcznyny, znalazłam wczoraj w Auchan suszarkę za 79PLN firmy Bowmann, ale
                  wydawała mi się bardzo płytka tzn.
                  miała 5 poziomów, ale głębokich na 1 - 1,5 cm. Jak tam włożyć większego grzybka?
                  Czy we wszystkich suszarkach trzeba grzyby kroić na plasterki? Pani Wąż

"Ten Cię kocha przez kogo płaczesz" Miguel de Cervantes
                  • katarzyna_mama Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 15.10.08, 13:26
                    A nie da się powyjmować tych poziomów tak, żeby można było większy grzyby wkładać?
                    • paniwaz Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 15.10.08, 13:51
                      Wydawało mi się, że sitka były stacjonarne, zatem możliwości wyjmowania nie
                      było. Pani Wąż
                      • katarzyna_mama Re: Jakbyście widziały suszarki w promocji dajcie 15.10.08, 14:03
                        Kurcze, to dziwne bo chyba powinny być na takie cos te sitke ponadziewane, zeby
                        mozna je bylo zdemontowac i wlozyc tylko dwa albo jeden. Jezeli nie można ich
                        wyjąć to pozostaje ciachanie grzybów na kawałki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka