babeth 03.11.08, 09:38 Czy ktoś z Was miał tablicę znikopis firmy Simba. Jest ładna, zawiera w zestawie dwie kolorowe tabliczki (duża i mała) oraz magnetyczne stemple. W Kauflandzie cena 50 zł. Czy ktoś miał, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenka_n Re: tablica znikopis firmy Simba 03.11.08, 10:45 my od dawna mamy taką: allegro.pl/item464104760_tablica_znikopis_simba.html bardzo dobrze się sprawuje Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: tablica znikopis firmy Simba 03.11.08, 14:06 Dziękuję za szybką odpowiedź. Ta z Kauflandu jest jakby większa i ma dodatkowo drugą tabliczkę. Wydaje mi się że cena mimo że gazetkowa (50 zł) to żadna promocja ale sam produkt wygląda solidnie a przy tym bardzo ładnie. A powiedz mi jeszcze od jak dawna służy Twojemu dziecku (kilka miesięcy, rok???)Pytam bo my mieliśmy niemarkową tablicę fajna zabawa ale dość szybko (po jakiś 3 miesiącach) się rozleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: tablica znikopis firmy Simba 04.11.08, 08:54 mamy ją co najmniej półtora roku Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: tablica znikopis firmy Simba 04.11.08, 09:20 Mój synek używa znikopisu Simba od dwóch lat (dostał go na mikołaja jak miał 1,5 roku) Zabawka jest solidna, ładnie wykonana (zaokrąglone brzegi, gruby plastik) i mimo że Młody nie traktował jej zbyt łaskawie ciągle wygląda jak nowa. Cena faktycznie jakaś mało promocyjna (50 zł), bo w regularnej cenie te znikopisy kosztują poniżej 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: tablica znikopis firmy Simba 04.11.08, 12:16 Ja jakieś półtora do 2 lat temu kupiłam podobny zestaw duża czarnopisząca tablica z mniejszą kolorową za ok 25 zł w Biedronce i bardzo plułam sobie w brode rok temu jak spóźniłam sie z kupieniem kolejnej dużej tym razem już kolorowej tez za ok 25 zł. Licze ze w tym roku przed Mikołajem powtórzą je w ofercie, bo są świetne, a Małe uwielbiają sie nimi bawić. Jakaś inna dodana niedawno do gazety okazała sie gorsza niż tamte. Jedyny mankament w takich tablicach to rysiki, jak zaczną wypadac, to w zasadzie przepadło. Stąd u mnie kolejna teraz, kupiona dla samego rysika Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: tablica znikopis firmy Simba 04.11.08, 22:52 czy mówisz o tej? www.biedronka.pl/img/ofespec/xmass2008/big/08.jpg Zobaczę 10 do Biedronki i porównam z tablicą Simby. Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: tablica znikopis firmy Simba 05.11.08, 20:12 ta nasza jest b. podobna tyle, że czarnopisząca też poczekam do 10 i pójdę tą pooglądać I klocki z poprzedniej strony ulotki, bo właśnie kupilam dzieciom na prezent po podróży identyczne 50 szt/10 euro, a tu jest więcej i w sumie sie bardziej opłacaja Odpowiedz Link Zgłoś