kontaminacja 11.11.08, 20:54 Czy zabawka z linku jest sprzedawana w dobrej cenie? Czy ktos moze ma juz takiego konia i powie cos o jego awaryjnosci na przyklad? Dzieki. allegro.pl/item477721832_barbie_jezdzacy_kon_tawny_nowy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haela_gielvert Re: kon Barbie 11.11.08, 21:40 W bardzo dobrej! My kupowaliśmy ponad rok temu ale płaciliśmy więcej. Jesli chodzi o jego funkcje- córka włączyła go ze dwa razy.Kupiłyśmy bo był ładny i...był koniem Po prostu mała uwielbia konie i wybiera praktycznie wszystkie, które są dostępne;-( Małej nie fascynują zabawki funkcyjne a ten był akurat na tyle ładny,miał fjaną grzywę i ogon, że jej się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
gdunia1 Re: kon Barbie 12.11.08, 07:35 Ja nie polecam. Koń chodzi tylko po równej powierzchni, (wykładziny i dywany odpadają)Ma bardzo głośny mechanizm. Jeżeli dziecko lubi funkcyjne zabawki to może się podobać. Ja nie polecam, moja córcia się napaliła raz go włączyła i potem nie chciała wręcz bała się tego mechanizmu, a nie funkcyjnymi bawi się do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: kon Barbie 12.11.08, 09:11 Też nie polecam. KOń jest bardzo głośny, młodsza córka się go strasznie boi. Chodzi tylko po gładkiej powierzchni, żadne dywany i wykładziny. NO i co, nic nie robi tylko chodzi, Marysia go może z 5 razy włączyła. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: kon Barbie 12.11.08, 12:38 A ja polecam! Córka jest wielka fanka koni, może dlatego lubi sie nim bawic. Cena jest dobra. Ja prawie 2 lata temu zapłaciłam 139 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: kon Barbie 12.11.08, 15:54 W tym sek, ze mloda chce konia, ktory rzy. Chodzenie ja wyszukalam na wyrost. Zapewne sobie podaruje, bo corka nie przepada za funkcyjnymi zabawkami. Dzieki za opinie. Bardzo mi pomoglyscie. Odpowiedz Link Zgłoś