agnes3131 25.11.08, 16:12 Zastanawiam się nad zakupem Cybexa i Maxi Cosi Rodi xr. Podoba mi się w imitacji zamszu, ale czy dziecko się w nim bardziej nie poci? Co polecacie, który fotelik?? Ps. wcześniejsze wypowiedzi przeglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 25.11.08, 16:17 Mam Cybexa z tapicerką zamszową i Maxi Cosi Rodi xp. Oba są ok, choć tapicerka Cybexa fajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 25.11.08, 16:45 U nas w Cybexie dziewczyny sie nie pocą. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 25.11.08, 18:55 Ja bardzo polecam tę zamszową tapicerkę. Moi chłopcy już podróżują w Cybexach prawie 3 lata, a ta tapicerka wygląda jak nowa. Nie pocą się. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 25.11.08, 19:01 Cybex Sol.Plus!!! Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 27.11.08, 13:58 Bardzo Wam dziękuję! Z tych wypowiedzi przypuszczam, ze z praniem też nie ma problemu? Czy można prać w pralce?? Jeszcze sie wacham czy rodi czy cybex. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 27.11.08, 14:16 mam cybexa, tez mialam na poczatku wątpiwosci, ale ten niby zamsz jest dobrezj jakości, fotelik mamy już poł roku, wyglada jak nowy, nie wiem jak z praniem, mam w czarnej kolorystyce, wiec na razie pranie niekonieczne Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 27.11.08, 19:56 nie poci się, piore w pralce (program pranie reczne), granatowy nieznacznie wyblakł od słońca z 1 strony, a różowy jak nowy mam rok Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 27.11.08, 21:06 Mam pomarańczowy rok, nie prałam , bo wygląda bardzo dobrze, po rozlanym soku przetarłam i już. Nie wyblakł. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: CYBEX solution plus- zamsz czy polecacie? 27.11.08, 23:49 Moje foteliki wygladaja bardzo dobrze, ale jednak widać, który byl kupiony wcześniej (oba w takiej samej tapicerce). Odpowiedz Link Zgłoś