diabliqe79 05.12.08, 15:02 Zastanawiamy się z mężem nad kupnem łóżka do sypialni, i nie wiemy jakie wybrać wodne czy zwykłe. Czy któraś z Was ma takie łóżko i co o nim sądzi(oczywiście o wodnym). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa551 Re: łóżko wodne 05.12.08, 15:14 Moja znajoma miała łóżko wodne. Mieli duży problem z tym, że jak jedno sie w tym łóżku poruszyło, to drugie się budziło. Ponoć jest ok, ale jak śpi na nim jedna osoba. Znajomi pozbyli się w końcu łóżka wodnego i problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: czyli mieli jeden materac? 05.12.08, 15:18 dlatego powinno kupic sie dwa materace, bo kazdy z was pewnie ma inna wage i inaczej spi w nocy. moja kolezanka miala lozko wodne, kupili dwa materace i byli zadowoleni. mowila jednak, ze troche bylo roboty z czyszczeniem i z tym wszystkim no i drogi interes bo caly czas w nocy grzali to lozko wodne. sprzedali je niedawno bo pojawily sie dzieci i doszli do wniosku, ze z malymi dziecmi na takim lozku spi sie beznadziejnie. odradzila mi kupna lozka wodnego. wg. niej, lozko takie dobre jest dla par bezdzietnych lub dla osob majacych wyrosniete dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_32 Re: czyli mieli jeden materac? 05.12.08, 17:32 J akupiłam łózko wodne swojej córce. Dobrze wpływa na mięśnie ciała, rozluźnia, uspokaja. Moja córka sobie to ceni. Zresztą ja też, ale dymanie na takim łózku, raczej komfortowe nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: łóżko wodne 05.12.08, 20:18 Nigdy nie widziałam nawet łózka wodnego na żywo, jakoś się nie złożyło, ale zastanawiałam się kiedyś, jak to jest, jak ktoś ma chorobę morską, bo ja własnie mam i chyba nie byłoby mi za dobrze na takim łóżku. Jak to jest, dziewczyny, buja bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś