pamelia 16.12.08, 08:58 Ma któraś z Was? zastanawiam się nad zakupem, ale trochę hamuje mnie fakt, że trzeba kupowac do niego specjalne "naboje" z kawą. Cena ekspresu to ok 500 zł ale eksploatacja może wyjśc dośc drogo i nie wiem czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: ekspres Nescafe Dolce Gusto 16.12.08, 09:11 ja mam, kapsułki faktycznie dość drogie (16 sztuk 20 zł), a na jedną kawe potrzebujesz 2 kapsułki. czyli z jednego pudełka zrobisz 8 kaw. Ale kawa naprawdę super. I czekolada na gorącao też pyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: ekspres Nescafe Dolce Gusto 16.12.08, 09:47 dzięki za odpowiedź. A dlaczego na jedna kawę potrzeba 2 kapsułek? Chyba, ze na kawę z mlekiem, to ok, 1 z kawa 2-ga z mlekiem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia111 Re: ekspres Nescafe Dolce Gusto 16.12.08, 09:55 tak. W Pudełku jest 8 kapsułek z kawą i 8 kapsułek z mlekiem. Ekspres też mi się podoba i również chciałam kupić ale bo głębszym zastanowieniu stwierdziłam, że nie warto. Kapsułki są dość drogie, poza tym nie kupisz ich w każdym sklepie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: ekspres Nescafe Dolce Gusto 16.12.08, 10:02 Ale np Espresso jest 16 kapsułek z kawą, Lungo również i Lungo Mild i Espresso Intenso Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: ekspres Nescafe Dolce Gusto 16.12.08, 10:02 CHyba że pijecie espresso - wtedy 16 kapsułek wystarczy na 16 kaw Ja nie mam problemu z kupienien kapsułek - są w carfurze, są w saturnie obok ekspresów. No i liczę, że przyszłościowo będzie większy wybó kaw do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś