kasiczek23 27.12.08, 10:48 czy ktoś był dzisiaj na wyprzedaży w ikei? warto jechać? interesują mnie meble dla dzieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: wyprzedaż ikea 27.12.08, 15:58 Byłam w Ikei w Katowicach i nie było nic ciekawego. Było w promocji wszystko to, co jest w gazetce na stronie Ikei, ale nic poza tym. Nie widziałam żadnych szczególnych okazji. Ludzi było sporo, przed kasami kolejki się zawijały, nie chciało nam się stać, więc wyszliśmy bez zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: wyprzedaż ikea 27.12.08, 17:07 Niestety Ikea nie zachwyca swoją wyprzedażą, kilka rzeczy przecenionych ((( Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: wyprzedaż ikea 27.12.08, 22:34 od 27.12. obnizone sa ceny na artykuly do sypialni: www.toniesen.pl/?utm_source=ikeaglowna&utm_medium=baner&utm_campaign=toniesen Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: wyprzedaż ikea 29.12.08, 11:09 w warszawie na Targowku ww sobote byly 3 lozeczka dzieciece przecenione - na tzw. szrocie.( z ekspozycji). Przecen na inne nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś