Dodaj do ulubionych

Wyprzedaże

02.01.09, 13:40
Witam,

Poród mam zaplanowany na kwiecień i chciałabym już zacząć kompletować
wyprawkę. To moja pierwsza dzidzia i też pierwsza w rodzinie, także
jestem bardzo początkująca w tym temacie....
Kiedy zaczynają się wyprzedaże w sklepach dla maluszków? Chodzi oczywiście nie tylko o ubranka, wózeczek ale również o mebelki do pokoiku dla maluszka.
Czy to jest taki okres jak w sklepach dla dorosłych?
Z góry dziękuję za Wasze posty.
Pozdrawiam serdecznie w Nowym Rokusmile
Obserwuj wątek
    • miacasa Re: Wyprzedaże 02.01.09, 14:00
      nie spotkałam się z sezonową obniżką cen mebli, jeśli już to wyprzedaże związane
      za zmianą ekspozycji lub wzornictwa
      • edyta24-live Re: Wyprzedaże 02.01.09, 14:38
        Ostatnio obkupiłam się na wyprzedaży w Smyku, 5-10-15, oraz w sklepach dla
        dzieci, jednak są to tylko ubranka, ale naprawdę się opłaca. Jeżeli chodzi o
        wózki, meble to rzadko są przeceniane, ja przynajmniej się z tym nie spotkałam,
        raz widziałam przeceniony wózek, ale to dlatego, że stała już długo i miał
        nieciekawe wzornictwo wink Zabawki też są rzadko przeceniane, jeżeli już to
        bardzo mało. Najbardziej opłaca się ubranka. Udanych łowów !
    • pia_ Re: Wyprzedaże 02.01.09, 16:00
      Widziałam teraz wywieszki o promocji 5 albo 10% na wózki i inne
      rzeczy w megasklepie Dziecko, tu masz min adresy tej sieci.
      www.babymoose.pl/nowy/babymoose/adresy_babydan.htm
    • agni71 Re: Wyprzedaże 02.01.09, 17:47
      w sklepie internetowym Vox czasem mają obniżki na mebelki dziecięce.
    • nunik Re: Wyprzedaże 02.01.09, 18:01
      jak pierwsza dzidzia w rodzinie to nie kupuj dużo bo będziesz miała 6 butelek, 10 smoczków i kupę ciuchów rozmiar 56,62 z których dziecko szybko wyrośnie.
      Kup sobieraczej na wypredażach większe rozmiary.
    • kanna Re: Wyprzedaże 02.01.09, 20:56
      Polecam Mothercare, sczególnie ich body i pajace, to najlepsze dla
      maluszka; i wygodne dla mamy do zakładania smile Teraz ceny sa bardzo
      przystępne, a jakość znakomita.

pozd smile Ania
    • kotka.szrotka Re: Wyprzedaże 02.01.09, 22:26
      Wyprzedaży na mebelki i wózki nie ma.
      Są na ubranka. Najlepiej Mothercare. Kupisz wszystkie ubranka na początek i na
      kolejną zimę w dobrej cenie. Ani taniej, ani lepszej jakości, ani w podobnym
      wyborze nie znajdziesz nigdzie. Żadne H&M, Smyk, 5-10-15 czy Zara. Są tam też
      pościele przecenione, jakieś smoczki ale nic specjalnego. Ale te wszystkie body,
      pajace, skarpety, sweterki, polarki, pierwsze "wyjściowe" spodnie czy sukienkę,
      i kombinezon na przyszły sezon dostaniesz. Obejrzyj również Zarę ale za jakieś 2
      tygodnie jak przeceny będą większe, bardzo ładne ubranka dla najmniejszych
      dzieci. Mothercare i Zara mają kompleksową obniżkę na WSZYSKO a nie na część
      rzeczy jak reszta.
      • katka74 Re: Wyprzedaże 03.01.09, 16:33
        Zara wcale nie ma obniżki na wszystko. Wczoraj przy mnie babka przy kasie sie nacięła, bo wzięła bluzke i okazało sie, że wcale nie jest przeceniona.
        • kotka.szrotka Re: Wyprzedaże 03.01.09, 16:42
          Obniżki nie ma na nową kolekcję.
    • ehcs Re: Wyprzedaże 04.01.09, 23:37
      Witam,
      Bardzo dziękuję za wszystkie dobre radysmile
      Co do ubranek to skorzystałam z wyprzedaży w Mothercare i jestem super zadowolonasmile tak więc raz jeszcze dziękuję za posty!
      Jeśli zaś chodzi o mebelki i wózeczki to wiem już na czym stoję i nie oczekuję super przecenwink

Pozdrawiam serdeczniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka