wejscie.smoka 02.01.09, 20:41 Chciałabym malemu 2,5 kupić takie łóżeczko little tikes w kształcie samochodu. Ktoś używał ? Polecacie odradzacie ? Pokoj ma duzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalina1418 Re: łóżko samochód 03.01.09, 00:14 mam bliźniaki .też kupiłam takie łóżko polecam ale jak łóżko samochód to reszta pokoju w tym samym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: łóżko samochód 04.01.09, 20:12 Sama się zastanawiałam, ale wybrałam praktyczność, bo takie łożko to tylko na kilka latek i co potem? I tak trzeba będzie kupować normalne, bo mały młodzieniec bedzie się wstydził przed kolegami takiego "dziecinniaka" A poza tym łóżko szybko stanie się za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
wejscie.smoka Re: łóżko samochód 04.01.09, 22:38 To nie argumenty dla mnie. Nowe łóżko za kilka lat i tak trzeba bedzie kupic bo nie ma szans zeby od 2 lat do 22 bylo jedno i to samo lozko. Napewno nie bedzie sie wstydzil bo lozeczko jest do 6 lat i w tym wieku to jeszcze bedzie sie podobac. Przeboleje ze to tylko na 3/4 lata zakup. Zalezy mi na tym zeby to bylo cos wiecej niz normalne lozko zeby maly lubil w nim spac i nie wedrowal. Juz negocjowalismy i jest wstepnie zahwycony lozeczkiem. Interesuje mnie tylko czy to praktyczne i wygodne spanie. Czy maluchy nie marzekaja np na niewygode etc? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.as1 Re: łóżko samochód 05.01.09, 00:42 Jak nasz synek miał 2,5 roku kupiliśmy takie www.allegro.pl/item514808949_sleepcar_lozko_auto_samochod_prod ucent_gratis.html i świetnie się sprawdza. Mały ani razu nie zażyczył już sobie spania z rodzicami, łóżko jest bardzo bezpieczne, duże, wygodne. Materac jest trochę niżej niż rama, więc nie ma obaw, że dziecko spadnie w czasie snu na podłogę (to były moje największe obawy przed zakupem). No a w czasie dnia jest to dodatkowo bardzo fajne miejsce zabaw Polecam Odpowiedz Link Zgłoś