scarlet26 06.01.09, 15:20 Witam!W którym Tchibo w Warszawie jeszcze znajdę kombinezon dla chłopca rozmiar 110-116? Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carpediem30 Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 06.01.09, 15:52 Ja kupowałam z tegorocznej kolekcji za 90 zł w outlecie Tchibo w Factory, ale to było ok. 2-3 tygodnie temu. Wątpię, żeby jeszcze mieli bo mrozy chwiciły i ludziska się rzucili na poszukiwania kombinezonów Prawdopodobnie będę w Factory w tym tygodniu bo kuszą mnie przeceny w Calzedonii, to mogę dokładnie sprawdzić, ale nie obiecuję bo u mnie w tygodniu jest kiepsko z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet26 Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 06.01.09, 17:20 Będę ci bardzo wdzięczna za info. Mój synek ma kombinezon z zeszłego roku i widzę że z niego wyrasta, a czeka nas w lutym wyjazd na narty. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 08.01.09, 20:57 Byłam w Faktory, po kombinezonach tegorocznych śladu nie zostało. Były tylko kombinezony zeszłoroczne (bez szelek) za 99 zł i tylko chłopięce. Rozmiar 110/116 był. Były też kurtki narciarskie dla starszych dziewczynek (też ktoś ostatnio szukał), ale tylko w rozmiarze 11-12 lat. widziałam jeszcze jakieś 2 modele kurtek ciepłochronnych dla starszych dziewczynek, kurtki i spodnie przeciwdeszczowe - wszystko niestety w pojedyńczych rozmiarach. w Calzedonii żadnych sensownych przecen nie widziałam, podobnie w outlecie gatty z interesującego mnie rozmiaru 7-8 lat wisiały smętnie 1 gładkie rajstopy w kolorze ceglastym za 8,5coś. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 06.01.09, 15:59 Od zeszłej środy ten kombinezon jest na wyprzedaży w każdym sklepie Tchibo, po 99 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 06.01.09, 16:48 wczoraj ok. 17 były w Reducie - rozm. 98/104, 110/116 tylko chłopięce Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 06.01.09, 18:46 ja dzisiaj widziałam w markach (tam zrobili nowy sklep, oddzielny, juz nie tylko stoisko w Realu) granatowo-niebieskie po 99 zł. pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet26 do kanna 06.01.09, 23:11 Czy to był kombinezon z zeszłorocznej kolekcji bez szelek czy z tegorocznej z szelkami? Bardziej mi zależy na tym drugim modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: śpiworek do spania tchibo 06.01.09, 23:36 Kombinezony chłopiece widziałam wczoraj na Nowym Świecie w tchibo, ale nie wiem czy z nowej czy zeszłorocznej kolekcji. A moze ktoś sie orientuje gdzie jeszcze uda mi sie kupić w Warszawie śpiwoek do spania tchibo taki duży dla dzieci do ok 3 lat? Wiem, że były jakiś czas temu przecenione i nie kupiłam, a teraz by sie przydał. A moze ktoś go użytkuje i wypowie sie czy warto taki kupić dla dwulatka? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: śpiworek do spania tchibo 07.01.09, 16:57 ja kupowałam własnie na nowym swiecie, tyle, ze w listopadzie, wtedy był za 140zł Odpowiedz Link Zgłoś
martynak2005 Re: śpiworek do spania tchibo 08.01.09, 16:05 ja mam taki używany, mały nie chciał w nim spać, raz prany jak jesteś zainteresowana napisz na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: do kanna 07.01.09, 09:09 Nie wiem, czy miał szelki, widziałam tylko pudełko. zawsze można zadzwonic do sklepu i zapytac pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do kanna 07.01.09, 09:17 Na zdjęciu w katalogu z wyprzedaży jest kombinezon bez szelek i taki też widziałam w sklepie we Wrocławiu, ale może jeśli zostało im kombinezonów z tegorocznej kolekcji to je dali także. A brak szelek nie przeszkadza, ja w zeszłym roku dopiełam do spodni zwykłe szelki i młoda śmigała w kombinezonie Tchibo na nartach aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet26 Re: do kanna 07.01.09, 14:47 Dziękuję za odpowiedzi. Może jeszcze ktoś widział kombinezon z szelkami w którymś sklepie w Warszawie rozmiar 110-116? Ten z zeszłorocznej kolekcji my mamy i robi się powoli za mały na synka, teraz chciałabym spróbować wersję z szelkami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 07.01.09, 16:55 nie mam teraz mozliwosci sprawdzenia rozmiaru -ale to chyba ten o który pytasz; kupilismy dla Ignasia - w lutym bedzie miał 4 latka...i jest "o rok" za duży najchetniej mamie z warszawy "wpadnie" do nas na żoliborz Odpowiedz Link Zgłoś
ivonne07 Re: Kombinezon Tchibo dla chłopca - gdzie w W-wi 07.01.09, 17:26 Ja dzisiaj kupiłam kombinezon bez szelek w Klifie. Było jeszcze kilka w rozmiarze 110/116 dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet26 do mam6lat 07.01.09, 21:29 Jeżeli jest to nowy niebieski kombinezon z szelkami w rozmiarze 110-116 to chętnie odkupię. Odpowiedz Link Zgłoś