aga7878 02.02.09, 15:20 czy ja napiszę, że chce coś sprzedać, to zostanie to usunięte? niby oczywiste, ale moje wpisy sa usuwane, a innych nadal na forum mimo zgłoszenia. od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: pytanie do moderatora 02.02.09, 17:33 Nie dostałam żadnego zgłoszenia naruszenia regulaminu czy netykiety. Jak masz do mnie jakieś pytania to pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 a nie wystarczy... 02.02.09, 20:10 ... zgłoszenie do moderatora - skasujce ten post? czyli kliknięcie na kosz? myślę, że taka informacja przyda sie nie tylko mi, stąd pytanie na forum. kliknęłam i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: a nie wystarczy... 02.02.09, 20:20 Może i wystarczy, tylko idzie dłuższą drogą a może ktoś uznał, że post jest zgodny z regulaminem, nie mam pojęcia bo do mnie nic nie trafiło, póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 Re: a nie wystarczy... 02.02.09, 20:26 jak dla mnie to ten wątek można skasować. post z regulaminem nie był zgodny z pewnością, złoszenie słałam 2 dni temu... nie wiem, czy miało to trafic do Pani. miało trafić do moderatora... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Kliknięcie w kosz 02.02.09, 21:10 nie powoduje automatycznego usunięcia postu - to jedynie informacja, docierająca do dyżurnego admina. Jeśli chcesz napisać do moderatora, zrób to poprzez pocztę - innej drogi nie ma. Jeżeli chcesz zgłosić wątek/post do wycięcia - również możesz to zrobić na priv, bo kliknięcie w kosz powoduje jedynie automatyczne zgłoszenie adminowi, które on rozpatrzy według własnej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś