ankak0 03.02.09, 18:43 Czy ktoś kupował misia w internetowej fabryce misiów. Jakiej jakości te misie są? Czy nadają się dla starszych niemowląt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ika_pop Re: miś z internetowej fabryki misiów 03.02.09, 18:49 czy to te same miśki co w fabryce miśków w smyku? bo jeśli tak to te miśki są super Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: miś z internetowej fabryki misiów 03.02.09, 18:51 to jest ta sama fabryka, która jest w Smyku, misie są super chociaż osobiście jeszcze nie posiadamy to macałam, oglądałam i naprawdę cudne. A jakie mają urocze ubranka w sklepie misiowym wiszą na takich małych wieszaczkach - po prostu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: miś z internetowej fabryki misiów 03.02.09, 19:45 tylko tego "chrapiącego " głosu nie polecam, jakiś taki straszny Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: miś z internetowej fabryki misiów 03.02.09, 19:56 mamy i polecamy a zamiast chrapania na zyczenie mamy nagrana kolysanke "na wikusia... (zamiast wojtusia, moj synek to wiktorek)" synek dostal go w prezencie jak mial jakies 9 m-cy i od razu go pokochal! mis skonczyl 2 lata i nadal wyglada jak nowy Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: jak ten mis wyglada? 05.02.09, 13:40 w tej chwili chyba maja przebudowe strony: fabrykamiskow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Re: miś z internetowej fabryki misiów 06.02.09, 11:18 Moja córeczka tez ma takiego misia, a właściwie zajączka, czy któraś z was prała go już ? Odpowiedz Link Zgłoś