olik_b 10.03.09, 13:15 Poszukuję praktycznej i wygodnej torby na akcesoria dla maleństwa. Może macie jakieś fajne i sprawdzone modele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gloria-victis Re: Torba na akcesoria 10.03.09, 14:24 z powszechnie dostepnych w polsce torby x-landerow uwazane sa za fajne a z zagramanicznych to najlepiej poszukaj na ebay - wpisz diaperbag i jest multum wzorow, kolorow, materialow u nas torby zazwyczaj sa dodatkiem do wozka, i nie zawsze sa trafione niestety - ja mialam teutonie i byla taka se, nic nadzwyczajnego na zachodzie diaperbag jest traktowana jak torebka dla kobiety, u nas niestety troche po macoszemu jako dodatek do wozka Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: Torba na akcesoria 10.03.09, 14:28 jedne z bardziej wypasionych www.oilily.nl/world/oilily_collection.php?id=7&sid=46 Odpowiedz Link Zgłoś
katka.p Re: Torba na akcesoria 10.03.09, 19:44 ja kupiłam Alvi (miękki kuferek) i szczerze mówiąc jestem zadowolona. Nieprzemakalna, trzy kieszenie, w tym jedna mała. W środku przewijak miękki, kieszonka na mokre pieluchy. Cena też przystępna ok. 70 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: Torba na akcesoria 10.03.09, 21:38 ja mam canpolu. też fajna z matą itp. używała krótko bo nijak mi do chusty nie pasowała i miałam plecak Odpowiedz Link Zgłoś