monix123 26.03.09, 15:55 do wyboru dwa zestawy,za 9,99!!!!!!!!!! Ranczo i parada pupilków. Cena jak myslę atrakcyjna Sprawdzałam na czytniku i w kasie 2 razy bo nie wierzyłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Billa - polly pocket 26.03.09, 18:53 Na Allegro pojawiły się tanie zestawy parada pupilków, a sprzedawcy są ze Śląska i Malborka - tam są Bille. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: W Billi w Opolu nie ma :-( 27.03.09, 12:24 W Sosnowcu też nie było i nie ma... Czy to nie jakaś ściema z tą Polly? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W Billi w Opolu nie ma :-( 27.03.09, 12:32 Nie sądzę, na Allegro te dwa zestawy pojawiły się już od 25 zł, a osoby sprzedajace to nie żadni handlarze, no i miejscowości się zgadzają z tymi w których jest Billa: Ostrowiec Świętokrzyski, Ruda Śląska, Malbork. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: W Billi w Opolu nie ma :-( 27.03.09, 13:14 Dziewczyny naprawdę nie to nie ściema Ja jestem ze sląska, oba zestawy kupiłam i mam je w domu. Poogladałam ze wszystkich stron czy sa oryginalne i sa Zreszta faktycznie wysyp tanich zestawów na allegro świadczy o tym,że nie tylko w mojej Billi są Jak ktoś nie wierzy moge zrobić zdjecia,albo zdjecia paragonu Żartuję Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: W Billi w Opolu nie ma :-( 27.03.09, 13:19 ło matko wypaliłam tę ściemę ot tak...spoczko bez ciśnień)) pozdrówka, szkoda że nie ma w Sosnowcu Anka Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Re: W Billi w Opolu nie ma :-( 27.03.09, 14:20 Dziweczyny, jeśli u Was jeszcze nie ma - zaglądajcie! Na pewno sięokjawią. Ja jeszcze wczoraj po Waszych postach wysłałam teściową wieczorem przed samym zamknięciem i nie było nic(Chorzów, Żołnierzy Września), dziś rano odwożąc syna wstąpiłam koło 7 - były koniki - zakupiłam oczywiście dla swoich, zaprzyjaźnionych i chrześnic teraz wracając z pracy wstąpiłam raz jeszcze - a tu co?? pojawiły się pieski jeszcze!! Także wydaje mi się, że wszędzie są bądź dotrą, tylko wykładanie towaru różnie przebiega. Powodzenia w polowaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: W Billi w Opolu nie ma :-( 27.03.09, 14:23 Ufff..dobrze,ze jeszcze gdzieś sa) Bo pomyslałabym,że zwariowałam))) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do pia 27.03.09, 12:28 Parada pupilków www.allegro.pl/item591164725_polly_pocket_parada_pupilkow_37_elementow_okazja.html Rancho www.allegro.pl/item588881121_polly_pocket_ranczo_tanio.html Ale ja bardzo dziękuję, kupiłabym jeśli byłyby w Opolu - bo mam tam rodzinę, ale aż tak bardzo mi nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Billa - polly pocket 27.03.09, 14:48 A u nas były kilka tygodni temu. Lubuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk w Gliwicach były 27.03.09, 16:46 w Gliwicach były obydwa zestawy po 9,99 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ W Opolu już są 01.04.09, 17:16 Moja siostra nie odpuściła tematu i poszła do dyrekcji sklepu, tam zostawiła telefon do siebie i poprosiła o kontakt w razie gdyby przyszły. Dzisiaj miły pan kierownik zadzwonił, zamówił 33 szt, ale jak się dowiedział jaki to rarytas , to trochę sie już rozeszło wśród personelu sklepu. Reszta, czyli gdzieś połowa z tego miała po 15-tej trafić na półki sklepowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: W Opolu już są 01.04.09, 18:21 Mam nadzieję, że wszystko nie zniknie do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W Opolu już są 01.04.09, 18:24 Opole jest specyficzne, tam wszystko od razu znika Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do agapk i nikaes 02.04.09, 21:56 piszcie do mnie na priv sklep@kolorowakraina.pl, bo tu mnie kasują. Wieści mam dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa W Sosnowcu też są! 01.04.09, 20:40 Przed chwilą , po przeczytaniu wątku, podjechałam do Billi w Sosnowcu - i też były! Super, obkupiłam moje dziewczyny i od razu mam też gadżety dla znajomych dzieciaków na zajaczka. Jak zwykle jesteście nieocenione!!!!! Thx!!! *) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ ZNOWU SĄ! 28.05.09, 14:47 Ponownie są w Billi te dwa zestawy Polly Pocet w cenie 9,99. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: ZNOWU SĄ! 28.05.09, 20:36 A będzie ktoś kupował dla siebie i może od razu mnie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś