wi0la 27.03.09, 09:14 z dostępnych na rynku wykryje ciąże tydzień po zapłodnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja.sunshine Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:21 deela, dziś jesteś wyjątkowo nie miła! co post to jadem plujesz! (bez urazy) test?! nie wiem google masz i aptekę Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:24 ja nie jestm niemila tylko racjonalna :F poza tym migam sie od roboty jak moge Odpowiedz Link Zgłoś
bakomas Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:30 deela napisała: > ja nie jestm niemila tylko racjonalna :F > poza tym migam sie od roboty jak moge deela zauważylam ze chyba leczysz sie psychiatrycznie, znam takiego kogoś kto sie leczy i zachowyuje sie identycznie jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:52 leczenie nie odnioslo skutku wiec dalam sobie z tym spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:28 z czego ,że go o to zapytałam czy ,że w ogóle nie zapytałam? nie ma mnie teraz w aptece dlatego pytam tu czy jest sens kupienia . Przeszkadza Ci to w jakiś sposób, że pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:53 nie z tego ze mozesz zapytac farmaceute ktory bedzie na pewno wiedzial, myslalam ze facet zemdlal i nie moglas sie z nim porozumiec werbalnie Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:57 szybciej dowiem się tu i jak farmaceuta nie będzie wiedział rzucę mu w twarz nazwą odpowiedniego testu Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: jaki test ciązowy 27.03.09, 09:25 Własciwie na większości testów jest napisane, że uzywa się ich w dniu spodziewanej miesiączki lub później, wcześniejsze wyniki mogą być w ogóle nieprawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś