maja11-25 03.04.09, 13:28 dziewczyny jakie kolczyczki kupic dla 6 letniej dziewczynki na urodziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredek8 Re: kolczyki dla 6 latki 03.04.09, 14:49 bardzo ładne kolczyki dziewczęcę zarówno złote jak i srebrne są w sklepach W.Kruk. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzamon Re: kolczyki dla 6 latki 03.04.09, 18:14 fajne są w dziecięcej kolekcji Apart. Złote i srebrne w kształcie misiów, motylków itp. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: kolczyki dla 6 latki 03.04.09, 20:41 Obejrzyj sobie te które dziewczyny polecają ale ja z własnego doświadczenia (a własciwie córki) dodam żeby nie były to wkrętki, tylko najleiej jakieś kółeczka. Wkrętki są neiwygodne, zwłaszcza jak dziecko śpi, wkłuwają się w skórę za uszkiem i zaczynają przeszkadzać. Moja córcia ma rózne kolczyki i najchętniej wraca do kółeczek, ładnych z oczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: kolczyki dla 6 latki 03.04.09, 21:52 Moja córka ma tego typu, tylko oczywiście nie z brylantami www.fashion-jewellery.pl/product_info.php?products_id=304 Chodzi mi głównie o zapięcie, które nigdzie nie uciska, trudno się rozpina. Kolczyki są malutkie, nie odstają za bardzo od ucha, więc ciężko je zerwać zaczepiając w trakcie zabawy. Kosztowały około 150 zł w normalnym sklepie jubilerskim, w żadnej "sieciówce". Odpowiedz Link Zgłoś