ellek 29.11.03, 13:40 czy ktos z was ma lub bedzie wkrotce mial do odsprzedania taki fotelik (firmy inglesina)? ellek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-j Re: fotelik huggy 0-13 29.11.03, 20:28 Widziałam na allegro fotelik inglesiny - ddzisiaj chyba się kończy aukcja. Ja będę miała do sprzedania fotelik Play Prima z łącznikiem do inglesiny, ale wolałabym sprzedać razem z wózkiem Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ellek Re: fotelik huggy 0-13 29.11.03, 22:26 dzieki - zagladalam na allegro niestety ...niestety fotelik ten jest na inne zlącze. ja szukam mocowania z bolcami a nie na klipa. Posiadam wozek ingloesina i poszukuje tylko fotelika. A tak nawiasem mowiac jestes zadowolona z tego fotelika?? jestem ciekawa czy ta zlacze z play prima jest na bolce czy na klipa bo nie wiem czy jest sens takiego poszukiwacc?? Odpowiedz Link Zgłoś
marios12 Re: fotelik huggy 0-13 29.11.03, 23:14 HEj, ja mam taki fotelik. Będę go chciała sprzedaż, ale pewnie w okolicach lutego dopiero, czyli jak mój synek już będzie porządnie siedział. Ale ten fotelik jest na klipy! Bo mam go razem z wózkiem Magnum z kolekcji 2003. PZOdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: fotelik huggy 0-13 30.11.03, 18:28 Play Prima nie ma mocowania na klipy. Fotelik jest super, bo jest duży i rozkładany na płasko. Moim zdaniem lepszy od huggy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ellek Re: fotelik huggy 0-13 01.12.03, 11:01 Mogę sie wstrzymac z zakupem fotelika do stycznia mam termin na 10 styczeń !! Wiec jeszcze troche czasu jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
marios12 Re: fotelik huggy 0-13 02.12.03, 01:37 No to trzymam kciuki! Daj znać jak będziesz chciała fotelik - u mnie się zreszta bardzo dobrze sprawdza, jako przezorna matka pokazalam go otropedzie podczas kontroli stawów biodrowych i pochwalił go. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ellek Re: fotelik huggy 0-13 05.12.03, 03:21 dzieki ! nadal poszukuje fotelika na bolce! Odpowiedz Link Zgłoś