asia_i_p 22.04.09, 13:39 Są już w internecie, mało bluzek, dużo spodni. Ale są sportowe bawełniane sukienki (nie wiem, czy takie, jak szukała Pia) i całkiem białe sandałki (też ktoś szukał). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 13:43 okularki przeciwsłoneczne są fajne, kupiliśmy jak były w Manufakturze. Deski do pływania były o 10 zł tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 09:11 3 pak bluzek chłopięcych w pilotażowej kolekcji tez był tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 14:19 prawdę mówiąc liczyłam na letnie ubrania dla maluchów a niemalże wszystko od 122 cm Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 14:51 A ja sie ciesze z takiej rozmiarówki mam ochote na te stroje kapielowe z ochrona UV, zawsze to by było duzo mniej smarowania przed wyjściem na plażę czy basen. Czy ktos je moze miał w zeszłych latach? Sprawdzają się? dzieciom nie jest w tym za gorąco? A rowerka nie ma Tak sie jeszcze zastanawiam - wodna zabawka kosztuje 120 zł, nawet ze zniżką -20% to prawie 100 zł - czy ta cena nie jest zbyt wygórowana? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 16:10 Miałam tego typu stroje Cherokee: jednoczęsciowy kombinezonik z czapeczką w zeszłym roku - rewelacyjnie sprawdził się nad morzem. Na wyprzedaży kupiłam bluzeczkę UV na ten rok, która nam idealnie pasuje do stroju KappAhl z szortami. Ja tam dziecko smaruję pod tym strojem i generalnie używamy go przy chłodnym wietrze nadmorskim. W upalne dni można się w nim zagotować. Co do portu wodnego, to jak już wielokrotnie pisałam zabawka warta jest swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 19:28 Ja tam dziecko smaruję pod tym > strojem i generalnie używamy go przy chłodnym wietrze nadmorskim. W > upalne dni można się w nim zagotować. Ooo, to nieciekawie, bo ja chcialam te stroje kupić dziewczynom na wakacje w Turcji. Czyli darować sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 19:41 Do Turcji odradzam (chyba, że dziewczyny będą pływać na desce ), na Kanary i nad Bałtyk polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 19:44 A rowerek jest w katalogu, czyli powinien być w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 22.04.09, 20:26 To ja slepa chyba jestem, bo nie widzę w katalogu. Jest tylko monocykl. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 09:28 W papierowym katalogu na stronie 19 jest rower 2 w 1 za 300 zł, dostępny tylko w sklepach Tchibo. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 09:34 Ja się chyba skuszę na kostium tankini i bikini, z rabatem zrobi się całkiem przystępna cena i klasyczny granat w połączeniu z białym zawsze mi się podobał Nie wiem tylko czy rozmiar 122/128 nie będzie za duży na córkę noszącą 122? No, ale przede wszystkim nie wiem czy przekonam córę, która upatrzyła już sobie trukusowy kostium w groszki z Hello Kitty w H&M A rowerka też nie wiziałam w katalogu.. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 10:00 Z rowerkiem juz sie wyjaśniło - jest w katalogu papierowym, a w necie go nie ma. Co do kostiumu - to tez się zastanawiałam, ale raczej będzie za duzy na mojego chudzielca. Tez nosi w zasadzie 122, ale np. bluzki z H&M sa dobre 110/116. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 10:20 W Tchibo należy liczyć się, że ten większy rozmiar to jest właściwy, ten mniejszy to chyba tylko usprawiedliwienie, że nie mają pełnej rozmiarówki))) To dotyczy zarówno kombinezonów bluzeczek jak i rajstop. Kostumu nie miałam ale pewnie jest tak samo. Jednak b. podobne kostiumy w tej kolorystyce widziałam w H&M i w Zara, obie te firmy potem świetnie sprzedasz na All., Tchibo raczej nie (z wyjątkiem kombinezonów zimowych jak wiadomo) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 10:34 Kostium 4-cz jest fajny, ale kostiumy już mamy, więc chomikować nie będę na przyszły rok. No ale mam ochotę wydać ten bon na 20 zł, więc z chęcią zerknę na tunikę z legginasami. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Sandałki 22.04.09, 15:05 Nie działa mi strona Tchibo, w przebudowie… Asiu, czy dostałaś od nich mail? Jeśli można, czy możesz wrzucić zdjęcie tych białych sandałków? bo to ja ich uparcie szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Sandałki 22.04.09, 15:16 Niestety nie dostałam maila, znalazłam to na ich stronie. Dosłownie godzinkę temu działała (ale niektóre łącza wewnętrzne nie), za chwilę powinno działać z powrotem, pewnie ładują przyszłotygodniową kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 09:36 A ja jestem zawiedziona bo nie ma zwierzaków z gumy takich do zabawy w wodzie. W zeszłym roku kupiłam małej takie małe ryby -super wykonanie, jak prawdziwe tylko w miniaturze- i do dziś (mała ma 4 lata) to nasz HIT kąpielowy. Mogłyby być jakieś podobne w tym roku np. jakieś głowonogi, a tu nic Czy ten zestaw wodny Wadera zainteresuję dziewczynkę, 4 lata, lubi wodę i zabawy z ikrą, nie lubi lalek??? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 10:49 W katalogu papierowym są zwierzątka do zabawy w wannie 5 szt za 29,99 (rózne delfiny, ryby-piły, rekiny, jakieś kolczaste). Park wodny Wadera kupiła moja siostra dla synka, moja córka takze się nim świetnie bawiła, z tym, że w Tchibo ten zestaw był juz wykupiony i dlatego zdecydowała się na zakup w innym sklepie internetowym. Ale kupiła największy z parków wodnych Wadera za 200 zł, więc atrakcji w nim jest nieco więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 11:13 pia_ napisała: > W katalogu papierowym są zwierzątka do zabawy w wannie 5 szt za > 29,99 (rózne delfiny, ryby-piły, rekiny, jakieś kolczaste). a to chyba taki sam jak w zeszłym roku - fajny jest Ja jestem ciekawa, czy w sklepie realnym dostane te foremki w kształcie kości dinozaura? Czy sa jeszcze jakies róznice pomiedzy katalogiem w sieci i papierowym? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 11:33 Foremki są w katalogu papierowym, za to nie ma zegara, tego dziwnego rowerka monocypla?, bramek, sukienek 2-paku różowej+paski Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 11:34 i nie ma 2-paku legginsów. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Za tydzień ubranka dziecięce w Tchibo 23.04.09, 13:13 w sklepie były: foremki dinozaurów (b fajne!), gumowe zwierzątka, był rower 2w1 (czy 3 w 1?) był park wodny były te deski dmuchane, ale tańsze one sa b fajne! Nie pamietam sukienki z opaską, był jakiś kapelusik z opaską, nie było sukienki i legginsów, sukienek z 2 packu i 2-packu legginsów sandałki- brzydkie, duuuużo lepiej wygladają na zdjęciu, ja je chciałam kupić, ale zrezygnowałam, monocyklu nie było, bramek nie było, budzika nie było. Jest szansa, że teraz to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 kupon rabatowy pytanie 23.04.09, 14:35 Wspominacie tu o jakims kuponie rabatowym na 20zl-skąd go wziąć? Czy on jest na wszystkie towary? Drugie pytanie: czy w sklepie to kupienia będa rzeczy, które są na stronie tchibo czy tylko takie,tóre są w katalogu kartkowym sklepu? Czy ktoś wie jak to wcześniej było? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: kupon rabatowy pytanie 23.04.09, 15:55 kupon możesz wydrukować ze strony tchibo images.tchibo.de/eCS/Store/pl/pdf/kw14_kawa_kupon.pdf Odpowiedz Link Zgłoś