marta.wojciechowska 03.12.03, 09:09 Proszę o informacje gdzie w Warszawie mozna kupic figurki z filmu TOY STORY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 09:19 W Galerii Mokotów są 2 sklepy Cartoon Planet. Jest tam pełno najróżniejszych postaci z bajek , i wydaje mi się że widziałam tam też postacie z Toy Story. pozdrawiam Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
marta.wojciechowska Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 09:31 Wlasnie chodzi o to ze , nie ma tam przeszukalam wszystkie mozliwe sklepy z zabawkami i nie znalazlam a moje dziecko tak bardzo chce je miec Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 09:34 Jutro będę przeszukiwac sklepy w poszukiwaniu zabawek na mikołajki , więc na pewno zwrócę uwagę i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.wojciechowska Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 09:36 Bardzo dziekuje i czekam na sygnal.... Pozdrowionka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 09:57 jeszcze tu zajrzyj www.allegro.pl/search.php?string=toy+story Odpowiedz Link Zgłoś
marta.wojciechowska Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 10:14 zajrzalam ,ale jakos nie moge sie zorientowac jak tam sie poruszac i na jakich zasadach sie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 10:35 Najpierw trzeba się zarejestrować , w ciągu 2-3 dni przychodzi list z kodem i uaktywniasz konto . Licytować możesz od razu po zarejestrowaniu , nie zawsze tylko możesz korzystać z opcji kup teraz- jeśli jest takie zastrzeżenie , jesli nie ma to śmiało. Jesli licytujesz wpisujesz maxymalną stawke jaką zgadzasz się zapłacic za dany przedmiot i czekasz do końca licytacji. Nie zapomnij jako osoba początkująca od razu potwierdzac na maila sprzedawcy ( jest tam opcja na stronie aukcji) chęć kupna. Jak się zorientowałam wiekszość zabawek toy story nie ma tego zastrzeżnia , więc jesli któraś Cię interesuje to możesz kupić. Jak będziesz miała pytania pisz śmiało Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 11:52 Witaj Moj syn jest fanem Toy Story,niestety w Polsce nie kupisz zadnych figurek,poza allegro gdzie sa koszmarnie drogie (ok.300zl)!!!!!!!!!!!! Jesli masz mozliwosc to popros kogos kto mieszka w USA tam sa napewno. Poszukaj w internecie,sa tez na ebay,jak wczesniej mowilam na allegro,w disneylandach.... Pozdrawiam i owocnych poszukiwan Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marta.wojciechowska Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 12:06 Wlasnie dalam sygnalam znajomym ktorzy sa w USA, ale bez reakcji ze tak powiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.wojciechowska Re: Postacie z TOY STORY zabawki 03.12.03, 12:04 ok, jescze raz dziekuje i jak cos to odezwe sie Odpowiedz Link Zgłoś