maurycy 21.05.02, 12:01 Forum Jelenia Góra umiera. Co się dzieje. Pozdrowienia, Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KORAS Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE IP: *.104.popsite.net 09.07.02, 03:59 Damy rade glowa do gory:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE 09.07.02, 09:27 Żyjesz! Hej to forum znowu ruszy. Gość portalu: KORAS napisał(a): > Damy rade glowa do gory:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.07.02, 22:38 ;)))))))) Żyjecie?????????? jakże się cieszę:))))))) U mnie wakacje wpadam co drugi tydzień do domu, stąd moja absencja i tylko czytanie forum :(((((((( Koras wszystkich bym się spodziewała ale Ciebie w życiu;)))))) Myślałam że zasiadasz w białym domu i gwiżdżesz na Jelonkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 23:42 Witaj Kama, Witam wszystkich :))) Nie wiem czemu niby to forum pada, ale Kama Ciebie jak widzisz znajde wszędzie :))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.07.02, 23:46 Rybitwo, cieszę się, że mnie odnalazłaś i mam nadzieję, że jeszcze nie raz przywędrujesz na to forum ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 23:53 No ja za Tobą wszędzie :))) I dla Ciebie wszystko:))) Będe tu wpadać, obiecuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.07.02, 21:27 W takim razie Rybitwo, serdecznie witam na forum, od którego zaczynałam buszowanie w sieci:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: KORAS KAMA CO SIĘ DZIEJE 21.07.02, 08:35 Koras, A ty dlaczego zdradziłeś nasze forum? Odpowiedz Link Zgłoś