edyta0 19.05.09, 13:31 Czy wzbudza duze zainteresowanie dziecka? Nie chcialabym poplynac z kasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 13:32 Podobno tak, np. pia_ bardzo zachwalała. My sie przekonamy dopiero po 1 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 13:35 Wlasnie sie nosze z zamiarem jej kupna, zarezerwowalam sobie. Nie wiem tylko, czy to dobry pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 agni71 19.05.09, 14:28 kupilas ten z Tchibo, czy z Leomarku ten wiekszy, co pia_ ma? Odpowiedz Link Zgłoś
takazagubiona jaki wiek na ta zabawkę? 19.05.09, 16:51 dziewczyny czy dla półtoraroczniaka ta zabawka się nadaje? czy to zabawka dla starszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: jaki wiek na ta zabawkę? 19.05.09, 17:10 pewnie że się nadaje, przynajmniej będzie sobie duże statki puszczał na wodzie U nas the best..dwójka dzieci zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: jaki wiek na ta zabawkę? 19.05.09, 17:16 dajcie linka + probuje szukac ale tos mi to uniemozliwia... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 17:56 moich zupełnie to nie zainteresowało, rozłozyłam, i za kilka dni złozyłam prawie nie ruszone. Oni są chyba za żywi, a tu się siedzi, i w sumie to nie bardzo sama wiem, co robi. Kręci korbka, żeby woda popłynęła, są chyba 2 statki, jakies wiaderko, pewnie jest jak ze wszystkim, jednym sie podoba, innym nie, ile dzieci, tyle zainteresowań. Ja tą zabawke sprzedałam po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 18:13 Z tego co zaobserwowałam u mojej siostry, to zabawka święci triumfy w sezonie letnim, wynosi ją do ogródka przy kamienicy w której mieszka i tam wszystkie znajome dzieciaki się nią bawią, przynoszą własne małe łodeczki, kaczki, zwierzątka i robią spływy, wyścigi. Moze też fakt, że siostra ma największą wersję czyni zabawkę atrakcyjniejszą: jest rozbudowana gabarytowo i ma dodatkowe akcesoria. Ponadto zabiera ją także nad morze i tam to dopiero jest zabawa na plaży. W lecie synek siostry przyjeżdża do nas na tydzień i już ma przykazane od mojej córki, że ma przywieść ze sobą port wodny, bo lalki Polly Pocket mają mieć spływ Dunajcem Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 18:25 spływ Dunajcem u nas zabawki "spływają" po zjeżdzalni, popychane wodą z węża. Kiedyś przypadkowo spłynął pies rodziców, od tamtej pory trzyma się z daleka od zjezdzalni. moim dzieciom brakuje kolegów do zabawy, ogródek jest u rodziców, a tam nie znają nikogo. A hitem w ub roku była kuchnia, wyniesiona do ogrodu, gotowali z błota, trawy, liści. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 18:31 Tak myślę, że cała frajda przy tej zabawce polega na licznym towarzystwie. No i generalnie jest ona typowo ogrodowo-plażowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Wodna zabawka Tchibo 19.05.09, 19:14 Ponadto zabiera ją także nad morze i tam to dopiero jest > zabawa na plaży. a tym to mnie zaintrygowałaś. Komu sie chce tachac takie wielkie koromyslo codziennie na plażę? Chyba, ze zostawiaja zabawke na noc, ale to by chyba nie przetrwała do nast. dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 kupilam 19.05.09, 20:57 mam nadzieje, ze nie bedzie to chwilowe zainteresowanie zabawka. Zainteresowanym moge podac, gdzie jest ich jeszcze duzo Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: kupilam 19.05.09, 21:55 Ja się jeszcze zastanawiam, więc możesz podać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2122 Re: Wodna zabawka Tchibo 20.05.09, 09:46 edytko, gdzie jeszcze mozna kupic ta zabawke? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Wodna zabawka Tchibo 20.05.09, 12:48 Katowice - Silesia, duuuzo jeszcze ich tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Wodna zabawka Tchibo 20.05.09, 14:09 mala www.leomark.pl/index.php? mode=produkt_full_lista&recordId=1260 duza www.leomark.pl/index.php? mode=produkt_full_lista&recordId=1844 wiecej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 linki 20.05.09, 14:11 www.leomark.pl/index.php?mode=produkt_full_lista&recordId=1260 www.leomark.pl/index.php?mode=produkt_full_lista&recordId=1844 Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: linki 20.05.09, 14:13 Te male sa w stacjonarnych Tchibo. W internetowym sklepie zostaly juz wykupione. Koszt ich to 120zl (zestaw maly), duzy nie byl w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś