nunik 29.07.09, 16:06 gdzie kupię już białą bluzkę na długi rękaw na rozmiar 134 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: biała bluzka na rozpoczęcie roku 29.07.09, 17:04 są w Zarze, Smyku. Zamówiłam dwie bluzki w Next, były tanie, mają dość dużą zawartość poliestru, ale przynajmniej będą się łatwo prasować. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: biała bluzka na rozpoczęcie roku 29.07.09, 18:36 W Zarze są białe bluzki z dł rękawem z nowej kolekcji. W Smyku mają jeszcze resztki z wyprzedaży i akurat rozmiar 134 był, a naszego już nie . Widziałam także białe galowe bluzeczki w H&M, ale patrzyłam tylko na dział do 128. W Tesco pojawiły się po 13 zł(!) eleganckie koszule białe i błękitne z kolekcji Powrót do szkoły, ale tylko na dziale chłopięcym, mam nadzieję, że będą także dla dziewczynek. Bardzo ładne bluzki w różnych fasonach z płótna i trykotu są w sklepie Besta Plus, min: www.bestaplus.com.pl/pl/category/fenomeno/bluzki/t-shirt-nowera www.bestaplus.com.pl/pl/category/fenomeno/bluzki/polo-estia Odpowiedz Link Zgłoś