akinom22 30.07.09, 10:19 Chciałabym się dowiedzieć czy warto wydać 300-400zł na fotelik tej firmy? Czym różnią się poszczególne modele LTD i Carrier, bo różnica w cenia znaczna? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola_wd Re: Fotelik rowerowy Kangaroo 01.08.09, 03:24 jak dla mnie było warto kupiliśmy ten fotelik jakieś półtora miesiąca temu (Carrier, ten tańszy). Jeździ mi się z córką bardzo wygodnie, nie czuję obciążenia, rower jedzie tam gdzie chcę (jak próbowałam jeździć z fotelikiem zwykłym, montowanym z tyłu, mimo, że córka waży 10kg to już czułam, że tyłem roweru trochę "rzuca" na boki ) A róznice w modelu Carrier i LTD to chyba tylko tapicerki - w LTD są bardziej miękkie, zabudowane, takie otulające dziecko. Nam w zupełności wystarcza wersja Carrier Odpowiedz Link Zgłoś
akinom22 Re: Fotelik rowerowy Kangaroo 01.08.09, 12:41 www.allegro.pl/item701802410_weeride_kangaroo_carrier_fotelik_rowerowy_hit.html Dzieki za odpowiedź. Czy rodzicowi nie przeszkadza maluch w jeździe, bo mąż ma wątpliwośi dot. tego, że dziecko starsze 2-3letnie może utrudniać prowadzenie? Odpowiedz Link Zgłoś