ap77 31.07.09, 21:30 nie kupie drogoch, bo noag mu rosnie expresowo. Co moge kupic teraz, zeby pochodzil jeszzce przez ten sierpien, wrzesnien. Rozmiar23, uzywane odpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotadu Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 12:31 mały ma sandałki gufo z ccc - 2 parę w tym sezonie cena 39zł rehabilitantka ogladała buciki i powiedziała że są ok Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 12:46 wyprzedazowe Bartki, Primigi, moze Super fit Zalezy co to znaczy tanie, ale do 80zl spokojnie kupisz na allegro i w outlecie Bartka. 3 tygodnie temu na allegro kupowalam sandalki super fit nowe za 49zl z przesylka i nie byl to wyjatek ale kilka kolorow i wzorow do wyboru, wiec moze trzeba po prostu poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 12:50 W sklepach stacjonarnych Bartka mają teraz wyprzedaż ostatnich sztuk różnych modeli. Wszystkie są po 49,90. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Dobre i tanie sandalki? 04.08.09, 13:38 w smyku przecena 50% - sandałki po 40-45 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 12:51 Wyprzedaż sandałów jest takze w Smyku, Bacie, Deichmannie, CCC. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 13:06 chcialabym sie zmiescic w 40zl, w Bartku bylam w Arkadii i totalna porazka! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 13:45 Właśnie kupiłam mojemu malcowi nasze polskie Befado- sandałki sunny, akurat w rozmiarze 22. Elastyczna podeszwa, leciutkie, skórzana wkładka. Polecam. Fajne chłopięce kolory, są też na allegro. Kupiłam w sklepie obuwniczym za 45 zł. befado.pl/?p=produkty&id_pgr=7&s=2 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 13:47 Zaleta tych sandałków też jest taka, że jak nóżka za dużo nie urośnie, to są tak lekkie, że spokojnie mogą służyć jako obuwie domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Dobre i tanie sandalki? 01.08.09, 21:11 Ja wprawdzie kupowałam dla dziewczynki, ale mogę polecić sandałki Sunway (kupiłam za 40 zł- całe ze skóry, lekkie, elastyczna podeszwa)- dużo ich w necie za 65, ale jeden ze sprzedawców ma wyprzedaż i ma sandałki (jeden model chłopięcy) za 28 zł (całe ze skórki),ale rozmiar 24 (wkładka 15,6 cm) - niestety w tytule aukcji nie ma nazwy Sunway, więc go nie namierzysz tak- jak będziesz zainteresowana to pisz, wyślę Ci na priva jego nazwę na Allegro. Aha moja koleżanka polecała też sandałki Picco. Odpowiedz Link Zgłoś
majakac Re: Dobre i tanie sandalki? 02.08.09, 22:24 Może jesteś zainteresowana. Mam do sprzedania nowe (nigdy nie założone) sandałki właśnie w rozm. 23. Kupiłam jeszcze zimą dwie pary takich samych w dwóch rozmiarach 22 i 23 (myślałam, że właśnie te rozmiary przypadną latem). Prawie trafiłam bo młody obecnie nosi 22 i ma jeszcze zapas. Niestety na początek lata musiałam dokupić 21. Tak więc te 23 leżą w szafie i już się nie przydadzą. Jeśli jesteś zainteresowana jutro prześlę fotkę. Kolor granat/oliwka, zakryte palce i wszystkie wymogi (usztywn piętka, elasyczna podeszwa itp). Młodemu bardzo pasują a ma te same tylko 22. Mogę sprzedać za 40 zł (a może nawet taniej). Daj znać czy jesteś zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Dobre i tanie sandalki? 05.08.09, 08:31 Mojej córce też bardzo nóżka urosła. Tak, że trzy pary sandałków zrobiły się na nią za małe. Zresztą wszystkie jej buty są teraz do wymiany, nawet te co miała kupione na jesień i które są nawet na nią trochę za duże, ale w podbiciu jej się już nie mieszczą, bo bardzo jej się powiększyło. Tak czy inaczej ja kupiłam jej sandałki w Reserved. Fajne, wygodne za 35 złotych w promocji. Widziałam niemal identyczne w sklepie Bata, tyle tylko, że tamte w promocji 69 zł. Jak znajdę gdzieś to kupię jej jeszcze piankowe chodaki do śmigania po podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś