mariolka79 28.08.09, 12:43 Dziewczyny, gdzie w Warszawie kupię termos obiadowy??? Szukam od dłuższego czasu i nic a bardzo mi zależy bo bym chciała synkowi zupy zabierać na spacery. Bardzo proszę o pomoc, z góry - wielkie dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia604 Re: termos obiadowy 28.08.09, 21:12 ostatnio ogladalam na alegro tego typu aukcja.onet.pl/show_item.php?item=720001378albo aukcja.onet.pl/show_item.php?item=721623692 lub ten aukcja.onet.pl/show_item.php?item=716226659 wybor jest spory Odpowiedz Link Zgłoś
mullosca Re: termos obiadowy 10.10.09, 11:26 Witam, jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowana kupnem termosu obiadowego to możesz to zrobić w sklepie internetowym, przesyłam Ci link www.myin.pl/1140/termos_obiadowy_niebieski, to jest przykładowy termos, bo jest ich na tej stronie dużo więcej, jest w czym wybierać. Są izolowane próżniowo z zastosowaniem podwójnych stalowych ścianek. Wykonane z wytrzymałego materiału,pokrywa pełni jednocześnie funkcję miseczki. Pojemność 340 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: termos obiadowy-jaki,gdzie 14.12.09, 09:38 Witam, poszukuję termo su obiadowego. Myślałam, że w ikei, ale nie ma na ich stronie, na allegro duzy wybór, nie wiem który. Chodzi mi tak naprawde o taki z dużym pojemnikiem na zupę, ok. 1 litr i na drugie danie, w użyciu będzie krótko, ok. tygodnia do szpitala i potem może się przyda. Nie chciała bym więc wydawać zbyt dużo i wszystkie widze malutkie na zupę. Możecie coś polecić? Z góry dziękuję, pozdrawiam światecznie, Jola Odpowiedz Link Zgłoś