dianaro 31.08.09, 11:32 Co sądzicie o tej marce i czy polecacie? Proszę także o info w jakim przedziale cenowym kształtują się te buciki - jestem zainteresowana butami dla 2,5 latka na jesień i zimę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buanitka Re: Buty Timberland 31.08.09, 12:18 córka miała adidasy Timberlanda - leciutkie, przewiewne, nie zniszczyły sie - sprawdziły sie - ogólnie polecam. w cenach sie nie orientuję Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Buty Timberland 31.08.09, 14:43 Mój syn ma sandały z tej firmy, po 2 tygodniach oderwały się paski trzymające piętę. Ja niestety nie mam w tym roku szczęścia do butów, o czym kiedyś pisałam. Szewc je skleił i są ok, przez ostatnie 3 tygodnie używane właściwie na okrągło i poza tymi nieszczęsnymi paskami nie mam żadnych zastrzeżeń. Ogólnie bardzo podoba mi się stylistyka tych butów. Z pewnością będę zaglądała do tego sklepu w przyszłości. Co do ceny to ja sandały rozm.40 w outlecie zapłaciłam około 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Re: Buty Timberland 31.08.09, 15:12 Moja Córcia całe lato biega w sandałkach (kosztowały ok 150 zł) nic się z nimi nie dzieje, są nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Buty Timberland 31.08.09, 15:14 Ja polecam, zwlaszcza,że te buty mają dożywotnią gwarancje.Ceny krztałtują się w granicach od 150 zl w góre (pisze o dziecięcych rozmiarach) Odpowiedz Link Zgłoś