Dodaj do ulubionych

Krzeselko firmy ARTI??????

03.01.04, 22:27
Drogie Mamy
Zastanawiam sie nad kupnem krzeselka firmy ARTI (z wersja rozlozenia do
modelu stolik+krzeselko). Stad moje pytanie o opinie dot tego krzeselka.
Pozdrawiam
Iwona, mama 5 mc Weroniczki
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: Krzeselko firmy ARTI?????? 04.01.04, 09:47
      Moja Marysia jest użytkowniczką krzesełka od swiąt ma 8 miesięcy jest fajne
      plasikowe wszystko da się umyć a krzesełko ma pokrycie do zdejmowania i można
      je prać trochę cięzko się rozkłada i trochę dziwne ma zapięcie w krzesełku
      cięzko się odpina ale to może być feler i może mielismy pecha natomiast bardzo
      fajne jest to że krzesełko może być ustawione w 3 pozycjach a nasza Marysia
      jeszcze niezbyt dobrze siedzi i na razie jest tak na pól leżąco blat jest duży
      przesuwalny tak więc jak się wyciąga dziecko to robi się to dobrze ma 3
      punktowe zapięcie jak w foteliku samochodowym więc jest bezpieczne dziecko sie
      nie wysunie tak więc ogólnie jesteśmy zadowoleni Marysia chetnie w nim
      siedzi...tylko ta cena my płaciliśmy 460zł na śląsku a krzesełko było
      sprowadzane przez sklep uwazam że tacena jest zbyt wygórowana bo krzesełka
      drewniane kosztują ok 200 zł ale maja mniejsze blaty nie maja zapięcia
      siedzenie jest ceratowe nie do zdejmowania więcogólnie jeszcze raz kupiłabym to
      samo...pozdrawiam Kasia i Marysia
    • przyszla-mama Re: Krzeselko firmy ARTI?????? 04.01.04, 22:17
      Witaj
      Bardzo Ci dziekuje za ta opinie. Cena jest faktycznie wygorowana,nie wiem ile
      kosztuje w Warszawskich sklepach ale mysle ze podobnie. Dla mnie wazne sa te
      szelki, bo to zawsze bezpieczniej dziecko zostawic na chwilke. No i rozklada
      sie potem do stolika i krzeselka? - bo o to wlasnie nam chodzi.
      Pozdrawiamy serdecznie
      Iwona i Wercia
      • szpulakasia Re: Krzeselko firmy ARTI?????? 05.01.04, 18:28
        Rozkłada się do bardzo fajnego stolika z blatem na klocki i na fajne krzesełko
        które już teraz ze sobą wszędzie noszę ale muszę donieść że już nam się zepsuło
        zapięcie i musiałam oddać do reklamacji ciekawe jak to dalej z tym będzie ale
        my zazwyczaj mamy pecha do wszystkiego więc może tylko nam się zepsuło(po 5
        dniach używania)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka