magda1104 04.09.09, 21:17 Cześć! polećcie proszę talerzyk/miseczkę z dobrą przyssawką i sztućce dla początkującego samojadka. Albo - czego na pewno nie kupować. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Talerzyk i sztućce 04.09.09, 22:44 Na pewno nie kupiłabym... talerzyka na przyssawkę Z akcesoriów jadalnianych tylko komplet sztućców i plastikowe kubeczki Tupperware sprawiałam dzieciom swoim. Nawet krzesełka do karmienia nie miały... Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: Talerzyk i sztućce 04.09.09, 23:15 zona_mi napisała: > Na pewno nie kupiłabym... talerzyka na przyssawkę A dlaczego? Wydawało mi się, że to wygodny gadżet. Moja bratowa miała i odniosłam wrażenie, że się u niej sprawdziło. Aż będę musiała zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Talerzyk i sztućce 05.09.09, 21:15 Dla mne to zbędny wydatek, bo bez problemów, wywrotek itd. radziłam sobie ze zwykłymi miseczkami. Nawet nie przyszło mi do głowy, że przyssawka może się przydać. Ale ja w ogóle jestem niegadżetowa - nie miałam rożka, tylko zwykłe kocyki i mnóstwa innych, według innych przydatnych, pochłaniaczy zarobków męża Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: Talerzyk i sztućce 06.09.09, 22:41 Chłopaki mojego brata po prostu wcześnie zaczęli naukę jedzenia, mieli fotelik do karmienia i dostawiali jedzenie na misce z przyssawką. Kombinowali sobie i nie trzeba było ich pilnować a talerz im nie gonił po całym pulpicie. U nich to się sprawdziło. Ja będę małą uczyć samodzielnego jedzenia z pewnością kupię michę z przyssawką, niech się młoda uczy łychą machać. Jedno czego nie kupię to tych powydzwianych łyżeczek. Będzie się uczyła od razu normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Talerzyk i sztućce 06.09.09, 22:58 Ależ kup, oczywiście Co do sztućców - zgadzam się, też nie kupowałam tych dziwych, tylko zwykłe Gerlacha. Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Re: Talerzyk i sztućce 04.09.09, 23:05 Daj sobie spokój z tymi pseudodziecięcymi utensyliami. Kup zwykły talerzyk z Kubusiem Puchatkiem, miseczkę z krówką czy z czymśtam i tyle. Łyżeczkę od herbaty w garść i do dzieła. Widelczyki są takie do ciasta, tylko wybierz ostre, tak żeby się dało na nie coś nabić. Nic tak nie wkurza Młodego jak widelec na który nic się nie da nabić albo gruba łyżeczka, na którą ciężko nabrać zupę. Posłuchaj rad tych, którzy dali się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś