katia24 10.02.04, 19:49 mam pytanie :podajcie mi jakieś sprawdzone usg najlepiej 3D, 4D w lublinie no i jak to jest z tym nagrywaniem na CD, lub na Video dziekuję kasia i wrzesniowa kruszynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doroy1 Re: Usg LUBLIN- CD 10.02.04, 21:07 ja nagrywałam na vhs ale na zwykłym usg w luxmedzie na radziwiłłowskiej u dr bartosiewicza pozdrawiam dorota Odpowiedz Link Zgłoś
iwszonek Re: Usg LUBLIN- CD 11.02.04, 07:07 Dobre usg mają podobno w top-medical i w art-med, obie przychodnie są na Zana obok leclerka. Ja osobiście jeszcze ich nie sprawdzałam, w 10 tyg. robiłam sobie usg w Luxmedzie u dr Szymuli - podobno dobry specjalista w tym zakresie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: Usg LUBLIN- CD 27.03.04, 18:06 witaj.. Jedyne w lublinie 3D/4D to top medicalu na zana, przesylam linka do ich strony z adresem i telefonami - www.topmedical.pl/firma.html pozdrawiam , również z wrzesniową fasolką w brzuszku (ja tez sie tam wybieram na usg do doktora Wieczorka w 20tyg. czyli chce sie umówic po 19 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś