rudamamuska 15.02.04, 15:40 Tak się pechowo złożyło, że w 4 miesiacu ciązy mój lekarz prowadzący się zwolnił. Czy mozecie poradzić innego, który troskliwie podchodzi do pacjentek. Obojetna płeć. Pozdrwaiam M + Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka_78 Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 17:32 podobno dobry jest dr Szczecina - pracuje tez na Karowej, wiec bedziesz od razu miala "wtyke" w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
rudamamuska Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 17:36 Wielkie dzięki. A w której placówce przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aka_78 Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 17:49 kurcze, nie wiem... tak naprawde to nie jestem na 100% pewna, czy on pracuje w medicoverze, bo wiem, ze ta moja znajoma, ktora go poleca, jest ubezp. w medicoverze, ale nie musi to wcale znaczyc, ze tego Szczecine zna wlasnie stamtad... Za to na 100% pracuje na Karowej i jak znam zycie ma tez prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
aka_78 Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 17:49 mam! Warszawa-Mokotów: www.medicover.com/pl/DesktopDefault.aspx?TabOrgId=704&LangId=0 Odpowiedz Link Zgłoś
aka_78 Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 17:50 pozycja nr 35 Odpowiedz Link Zgłoś
nena75 Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 18:07 A ja polecam dr Annę Halamę (przyjmuje w Medicoverze-Mokotów). Prowadziła moją ciążę, jest na prawdę przemiłą, kompetentną i troskliwą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvikj Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 18:12 mnie prowadzi dr.Jura i moge go polecic. przyjmuje w Atrium. Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 15.02.04, 19:54 ja swoja ciaze prowadzilam u dr Bankowskiej z IMID. Polecam. Przyjmuje prawie codziennie na Jana Pawla. Odpowiedz Link Zgłoś
agakwiatek Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 16.02.04, 09:51 Ja również polecam dr.Bańkowską z Medicover-Atrium. Jestem w 27 tc i ona mnie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aania79 Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 16.02.04, 12:09 A ja polecam dr Bebelska -przyjmuje na Mokotowie (w medicover oczywiscie).Jest mila kompetentna, wizyty u niej to przyjemnosc.Pozdrawiam. Ania i 35 tygodniowa Zuzia w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
rudamamuska Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 16.02.04, 15:18 Chciałam pogawędzić chwilę na temat dr. Bebelskiej. Daj numer telefonu to do Ciebie zadzwonię. Będę wdzięczna. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Szukam .. WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.04, 14:43 Hej, ciekawe czy chodziłaś do dr Karwackiej - bo ja właśnie tydziń temu rozpaczałam z tego powodu, że straciłam lekarkę (niby do maja, ale wydało mi się to bez sensu, że mam teraz chodzić do byle kogo). Ja trafiłam do dr Mrozka, o którym czytałam pochlebne opinie na forum w kontekście drugiego wielkiego centrum LIM i ich USG. Byłam na wizycie i chyba zostanę. Pan po czterdziestce, taki raczej cichy i dokładny. Zaczął mi tłumaczyć o toxo, zwłaszcza jak powiedziałam, że mam kota. Jak na pierwszą wizytę to się przejął (ja powiedziałam mu, że szukam lekarza do prowadzenia mnie do końca ciąży). Acha i trafiłam do niego też dlatego, że pracuje na Karowej. A terminy ma niezbyt odległe. M. Odpowiedz Link Zgłoś
rudamamuska Re: Szukam .. WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.04, 14:56 Hej Matizka, Nie chodzi o Karwacką. Ja starciałm Nazaruk. Ale mam wrażenie, że jakieś czystki tam poczyniono. Mniejsza o to. Po Nazaruk trafiłam raz do Bebelskiej ale jakoś mi nie podeszła. Powiedziała, że mam ograniczyć hormony ale nie powiedziła jak. Po 2 miesięcznym zwolnieniu (u innej lekarki) powiedziała, że mam wrócić do pracy nie pytając nawet jaki rodzaj pracy wykonuje. Wiem to ja mam gębę żeby ją owierać ale wiadomo jakie sa kobitki w ciąży. Stąd też dalej prowadzę poszukiwania. Przepraszam a gdzie przyjmuje ten Mrozek????? Może tez go polubię???? Piszesz o Karowej to dobrze się składa bo ja też tam planuje poród. Odpowiedz Link Zgłoś
peelka Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 16.02.04, 18:07 hej dziewczyny, ja trafiłam przez polecenie do dr Strojeckiej na Bitwy Warszawskiej. Jestem po 2 wizytach i na razie jestem zadowolona. Ale ciekawa jestem czy któraś z was ma doświadczenia w kontaktach z nią. Każda opinia cenna!To dopiero początek ciąży, wiec dobry czas na zmiany, jeśli konieczne... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Szukam dobrego "Gina" w Medicover w Warszawie 16.02.04, 21:41 Hej, co do Strojeckiej to chodziła do niej moja koleżanka i im późniejszy miesiąc tym bardziej była niezadowolona. Rodziła też w szpitalu, w którym ona ma dyżury i przykro jej było, że choć miała ciężki poród i leżała trochę potem to jej pani doktor nawet do niej nie zajrzała. Właśnie b. chwaliła moją panią doktor _ Karwacką, że widziała jak przychodziła do swoich pacjentek i się nimi zajmowała. Moja lekarka odeszła właściwie na urlop naukowy do maja, ale ja mam termin na czerwiec i nie chcę przez ten czas przechodzic z rąk do rąk - więc chciałam kogoś poszukać na stałe. Ten doktor Mrozek przyjmuje na Bitwy Warszawskiej - mnie też nie super po drodze, ale to w sumie niedaleko od Grójeckiej. Ja mam trochę takie wrażenie, że lekarze w Medicover to jednak tacy lekarze nastawieni na karierę i dlatego dość często się zmieniają - jak znajdą coś lepszego to odchodzą. Zresztą może tak jest z wszystkimi. Pa, pa Matizka Odpowiedz Link Zgłoś
duda.aga DR Korolczuk Medicover Atrium 17.02.04, 11:11 Ja chodzę do dr Korolczuk do Atrium... Super sie z nią rozawia, ale mam male wątpliwości... NA kazde moje pytanie odp[owiada.. Ogólnie fajna lekarka, tylko chyba nie do końca zawsze jej się chce... Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
sempkas Re: DR Korolczuk Medicover Atrium 17.02.04, 12:21 Ja ucieklam od dr Korolczuk do 20 tyg ciazy nie zechciala zbadac mnie ginekologicznie. Przeslam do dr Karwackiej i ona mnie zachwycila. Teraz kiedy bedzie miala przerwe w pracy nie wiem do kogo sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś