wd13 10.03.04, 14:04 napiszcie jak się czułyście przyjmujac bromergon. Ponoć można bardzo przytyć, ma się zawroty i mdłości. Moja praca polega m.in. na jeździe samochodem - czy to nie ma wpływu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni25 Re: bromergon 12.03.04, 17:53 Witaj! Wszystko zależy od dawki jaką będziesz przyjmować. Ja po jednej tabletce dziennie nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych. Nie wiem natomiast jak jest w przypadku większych ilości. Zawsze możesz poprosić o inne leki, jeśli ten się nie sprawdzi.Powodzenia w kuracji i nie martw się na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: bromergon 13.03.04, 11:14 Z tym tyciem to nieprawda. Wcale nie przytyłąm ani grama. Ale za to miałam długi okres przyzwyczajania się do leku, brałam jedną tabletkę rano i do południa właściwie miałam mdłości i zawroty głowy. Trwalo to przez dwa tygodnie a potem jak ręką odjął. Nie odczuwałam potem żadnych doloegliwości. Odstawiłam bromergon jak tylko zaszłam w ciążę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś