Dodaj do ulubionych

życie intymne

29.03.04, 14:18
Witajcie Drogie Mamy! Chciałam zapytać, jak Wasze życie intymne, bo moje
niemal całkiem zamarło... I to wcale nie dlatego, że nie mam ochoty (bo mam),
ale z powodu obaw mojego męża... Jest mi przykro tym bardziej, że ostatnio
jak stwierdził "zmieniłam się fizycznie", a co z tego wynika same możecie się
domyślić.Dodam, ze jestem na początku 6m-ca i świetnie się czuję. Pozdrawiam
(troszkę smutno)!
Obserwuj wątek
    • ewas79 Re: życie intymne 29.03.04, 14:43
      Cześć ! ja nie mogę narzekać na życie intymne, mój mąż jak zwykle jest nie
      napasiony wink. Byłam ciekawa jak bedzie z nim w ciąży i jak bede grubiutka
      (teraz jetsem w 29 tyg.), ale mu to się bardo podoba aż sama jestem zaskoczona.
      Przykro mi że Twój mąż odwrotnie reguje. Czytałam własnie że niketórzy faceci
      nie chca współżyć ale nie koniecznie musi to z powodu że wyglądamy jak
      wyglądamy po prostu boja się że moga cos zrobić maleństwu. Może powinnaś z im
      szczerze porozmawiać w końcu to ty jesteś w ciaży i to twoje zachcianki powinny
      być spełniane. Powodzenia EWA i mała "prawdopodopbnie" dziewczynka dla której
      wogóle nie mamy pomysłu na imię smile
    • beciaw77 Re: życie intymne 29.03.04, 15:29
      Cóż...do pewnego czasu u mnie było jak dawniej ale gdy pojawił się brzuszek mąz
      nabrał lekkiego dystansu...porozmawiałam z nim i okazało sie ze najzwyklej w
      świecie boi sie że "coś" może się stać mnie lub maleństwu!bo teraz juz widzi i
      czuje że ono jest z nami!Dlatego Twój mąz tez pewnie jest pełen obaw gdy widzi
      jak zmienia sie Twoje ciało... porozmawiaj z nim otwarcie i uspokój...powiedz
      ze sama wiesz czego w danej chwili potrzebujesz i ze jeśli cos bedzie nie tak
      to pierwsza mu o tym powiesz... No i to że zmienił sie Twój wygląd to rzecz
      normalna! Staraj sie nadal wygladac atrakcyjnie i dbaj o siebie i swoje ciało!
      Przeciez - juz to gdzies mówiłam - ten stan dla nas to kwintesencja kobiecości;-
      )! te posladki, biusty... sama słodycz! A jest i druga strona medalu! Powiedz
      mężowi ze przynajmniej nie wpadniecie w rutynę bo co rusz bedzie miał inną
      (większa póki co) kobietę w łózkuwink!Pozdrawiam i ściskam!
      Becia i 32 tygodniowa Niespodziankawink!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka