Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

18.10.10, 17:44
jestem w 8 tygodniu ciazy swoja pierwsza poronilam w grudniu.Na poczatku ciazy zaczelam lekko krwawic i od 5 tygodnia biore dhupaston i luteine tydzien temu na usg widzialam jak bije serduszko.w sobote znowu zaczelam lekko plamic ale ustapilo po jednym dniu naczytalam sie ze po dhupastonie sa mdlosci bole dlowy bole piersi itd. objawy tak jak objawy w ciazy.Boje sie ze przez to sobotnie plamienie moglam poronic....a objawy ciazy potrzymuje dhupaston i luteina czy to mozliwe??<nadal mam bole piersi,podpbrzusza i mdlosci od czasu do czasu>prosze o pomoc wizyte mam dopiero w przyszlo srode szybciej sie nie da jestem za granica pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: prosze o pomoc 18.10.10, 18:00
      Jakbyś poroniła w 8 tyg to by się z Ciebie wylało.
      Nie nazwałabyś tego plamieniem.
      Ja brałam Duphaston przez 20 tyg i nie miałam żadnych takich objawów jakie opisujesz.
      A ciąża jak będzie za słaba to i tak poleci, bez względu na leki jakie przyjmujesz.
      • mama.rozy [...] 18.10.10, 19:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kasiak37 mama.rozy 18.10.10, 21:28
          usun prosze komercje z sygnaturki.Dziekuje i pozdrawiam.
      • gwen_s Re: prosze o pomoc 18.10.10, 20:55
        dokładnie, ja też poroniłam i dosłownie się ze mnie lało. Ale na Twoim miejscu mimo wszystko pojechałabym się zbadać czy wszystko z ciążą ok big_grin
    • kotkowa Re: prosze o pomoc 18.10.10, 21:19
      duphaston i luteina nie sa w stanie utrzymac tak wysokiego poziomu hormonow jaki jest w ciazy. one moga tylko go uzupelnic. na pewno nic sie nie dzieje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka