gosia2122 09.01.11, 14:39 hej,do tej pory brałam Duphaston tj.27tc.Od 28tc mam brać luteinę podjęzykową w związku z tym mam pytanie do doświadczonych- należy włożyć tabletkę pod język i czekać jak się rozpuści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kahakasurdo Re: pytanie techniczne-luteina 09.01.11, 15:46 Tak niestety...Rozpuszcza się to dziadostwo dosyć długo i nie jest zbyt przyjemne w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
babets Re: pytanie techniczne-luteina 09.01.11, 15:47 Dokładnie tak. A trwa to wieki jest niefajne - delikatnie mówiąc- i ja miałam odruch wymiotny zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ania0309 Re: pytanie techniczne-luteina 09.01.11, 17:13 Czytając te wszystkie opinie o smaku luteiny podjęzykowej sama sie przeraziłam i nie chciałam jej przyjmować(oczywiście za zaleceniem gin.). Natomiast dla mnie nie był to straszny smak nic specjalnego....Co do rozpuszczana ja brałam pod jeżeyk ale czasem tak jakby ssałam tą tabletke pod językiem i 15 min i już sie rozpuściło./ Odpowiedz Link Zgłoś
monika_bud Re: pytanie techniczne-luteina 11.01.11, 21:15 Jak sobie przypomnę ten smak... to ciągnie mnie na wymioty, choć moja córcia ma już 6 miesięcy. Współczuję. Lekarz zmienił mi na luteinę dopochwową. Z dwojga złego wolałam to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
i_ja_tez Re: pytanie techniczne-luteina 11.01.11, 22:18 Ja również brałam Luteinę pod język ale tylko 2 dni, bo smak był okropny, jak żucie kredy. Potem poprosiłam o zmianę na dopochwową i tak brałam przez 15 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: pytanie techniczne-luteina 12.01.11, 02:04 > smak był okropny, jak żucie kredy. E, ale kreda jest pyszna! Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: pytanie techniczne-luteina 12.01.11, 15:17 tak, dokladnie. nie mozna polknac, bo nie zadziala. generalnie lepsza jest luteina dopochwowa. Odpowiedz Link Zgłoś