24.01.11, 10:46
Hejka, faktycznie czasu juz nie tyle jak leżałysmy. Co tam u Was? jak maluszki?Jeśli pracujecie to wracacie do pracy?
U nas mały rośnie około 6300 wagi jak na razie tylko cycuś ale z powodu powrotu do pracy powoli będziemy drażać jescze sztuczne mleko. W nocy niestety budzi sie co dwie trzy godzinku na jedzenie. Ale ogólnie słodki i pogodny pewnie nagroda za leżanko wcześniej smile
Noi oczywiście niedługo czas wracać do pracy a ja nie chcę zapieram się rekami i nogami.
pozdr
Obserwuj wątek
    • loca201 Re: co u WAS? 30.01.11, 17:52
      Hej! No ja też niestety będę musiała zacząć myśleć o powrocie do pracy. Nie chce mi się strasznie, bo się rozleniwiłam (tak błogo w domu, nic nie musi być na konkretny czas, robię to na co mam ochotę, bez pośpiechu, rygoru...), ale kredyt na głowie, więc cóż... Ale takiego maluszka nie mam z kim zostawić, także myślę, że jeszcze rok na wychowawczym posiedzę. Jednak już teraz przeraża mnie wizja powrotu do roboty uncertain A co u nas? 2 dni temu zaczęłam przestawiać małą na sztuczne mleko, bo miałam ostatnio ciężki okres (z pewnego powodu dużo stresu) i myślę, że przez to właśnie zaczął zanikać mi pokarm. Tzn. piersi były niby pełne, ale mała już się nie najadała i strasznie ciężko leciało (widziałam różnicę przy odciąganiu pokarmu). Poza tym jutro jedziemy na szczepienie, więc też się zważymy. Myślę, że Kinga waży już ok. 6 kg. Pozdr.
      • ola9876 Re: co u WAS? 31.01.11, 13:02
        A jakie mleczko pijecie, my tez bedziemy próbowac sztucznego? Jak to robisz mieszasza najpierw ze swoim?
        • i_ja_tez Re: co u WAS? 31.01.11, 15:48
          Ponieważ od początku miałam pokarmu nie za wiele (od tygodnia już nic...) to mała była już w szpitalu dokarmiana Bebilonem. Nie jest alergikiem, dobrze toleruje a nasza doktor mówi, że zasada jest taka, że jeśli jest dobrze to się nie zmienia. I nie zmieniamy.
          • elle.net Re: co u WAS? 02.02.11, 22:21
            Hej. Ja ma zamiar wrocic do pracy zaraz po wielkanocy czyli poczatek maja albo koniec kwietnia i bardzo sie ciesze z tego powodu bo juz mam dosc siedzenia w domu, chociaz strasznie sie boje jak damy rade. dzieci beda z babciami i mezem czasem az do wrzesnia jak starszak pojdzie do przedszkola wtedy juz bedzie latwiej babciom je upilnowac smile Karminy sie jeszcze tylko cycem ale jak wroce do pracy to pewnie pokarm strace i trzeba bedzie przejsc na butle, prawdopodobnie bebilon pepti bo maly jest alergikiem. Na moim mleczku wazy juz gdzies 7 kilo smile
            • loca201 Mleko 07.02.11, 19:03
              Przepraszam, że piszę dopiero dziś, ale nadal mam spore problemy z internetem... Mleko jemy Nan Nestle. Czyste, bez mieszania z moim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka