werata 07.05.04, 15:52 Kobietki, gdzie kupię herbatę z lisci malin? Help, please! werata 36tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werata Re: do Poznanianek 07.05.04, 18:37 jakbym napisała "do kosmitów" też nikt by się nie odezwał, chociaż kto wie ... pewnie szansa byłaby większa niż liczenie na ciężarówki z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
lettka Re: do Poznanianek 07.05.04, 18:43 cześć, odpowiem, żebys się nie obrażała na Poznaniaki, niestety nie wiem na 100% ale wydaje mi się, że w Auchan widziałam, ewentualnie popytaj na stoiskach five o'clock - tam, gdzie sprzedają herbaty na wagę, może tam? Czerwcówka Odpowiedz Link Zgłoś
werata Re: do Poznanianek 07.05.04, 18:59 Cześć, ja sie nie obrażam, tylko chyba się już poddałam, bo jestem na tym forum od jakiś 30 tygodni i mam b.złe doświadcznia z poznaniankami, które nie wiedzieć czemu w ogóle nie chcą się dzielić informacjami. Szkoda. Dzięki za informacje, sprawdzę w Auchan. W Komornikach w Auchan jest taki zielarski i tam nie mieli, ale na półkach w sklepie nie sprawdzałam. Jeszcze raz dzieki werata 36tc Odpowiedz Link Zgłoś
mag.flo Re: do Poznanianek 07.05.04, 19:02 witaj Weratko, a moze w aptekach jest cos takiego do dostania?? ja dzis pierwszy raz o tym przeczytałam, więc jeszcze nie zdażyłam sie zakręcic wokól tematu. ale jak znajdziesz gdzies to daj znac, ja sie juz jednak prawie wcale z chatki nie ruszam......wysle mężunia )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aninia1 Re: do czego ta cherbatka? 07.05.04, 19:13 Napiszcie,moze tez kupie?Czy to nie jest na szybszy poród? dzieki, Anmia i ...juz 37 tyg.Maluszek!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.flo Re: znalazłam te zioła 08.05.04, 17:38 znalazłam te chaszcze ( czyt. liscie) malin do zaparzania w sklepie ziołowo - medycznym w pasazu obok Tesco na Opieńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś