Dodaj do ulubionych

mdłości,wymioty :(

15.06.11, 09:32
jestem w 12 tyg,nawet bardziej męczą mnie wymioty jak mdłości,z pierwszym dzieckiem wymiotowałam bardzo długo,nawet do 5 miesiąca.Torecan czopki mi nie pomagają.Może jakieś domowe sposoby/crying
Obserwuj wątek
    • krolowa_kier Re: mdłości,wymioty :( 15.06.11, 10:46
      Hmmmm, podobno niektórym pomaga picie coca-coli.
    • asiulka_pl Re: mdłości,wymioty :( 15.06.11, 10:55
      na pewno jedz tylko to na co masz ochote, male ilosci a czesciej... herbata z mięty suszonej moze ci pomoc, i o wiele lepsza jest z takiej ususzonej niz z torebki, bez cukru. o coca-coli slyszalam ale przy ciazy to nie wiem czy to dobry pomysl, ja jak sie tylko napilam od razu mialam czkawkesmile ja do tej pory mam mdlosci (18tc) na szczescie wymioty przeszly, pomaga mi jak zjem sobie np. chrupki kukurydziane... jak mi sie jeszcze cos przypomni dam znacwink 3maj siesmile
      • esr-esr Re: mdłości,wymioty :( 15.06.11, 11:29
        u mnie coca-cola rządzi niestety i mocna czarna herbata, ale uznałam że skoro mi pomaga to najwidoczniej organizm czegoś stamtad potrzebuje (wolę nie wiedzieć czego)
        proównując dwie ciąże zdecydowanie wolałam częste wymioty niż mdłości, bo wtedy chociaż przez chwilę 'po' było mi lepeiej. teraz 3 miesiące nieustannych mdłości to masakra, na szczęście powoli odchodzą.
        • bergamotkak Re: mdłości,wymioty :( 15.06.11, 17:24
          sprobuj migdaly - mi pomagaja. Przezuwaj je dlugo
          jem okolo 5 jak zaczynam czuc sie gorzej.
          i zdrowsze sa od Coca Coli wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka