Dodaj do ulubionych

Zanik objawow?

31.08.11, 16:07
Dziewczyny, nie wiem, czy sie martwic, czy nie. Od wczoraj przestaly mnie bolec piersi, przestaly byc wrazliwe, nie czuje napietego podbrzusza sad Nie wiem, czy to moze byc wywolane spadkiem hormonu??
Czy ktos tak mial??
Osiwieje sad
Obserwuj wątek
    • m.b.g Re: Zanik objawow? 31.08.11, 16:11
      Każda tak ma, prędzej czy później objawy zanikają.

To, czy masz się czym martwić, powie ci lekarz, bo na dwoje babka wróżyła, albo-albo.
      • aguacate Re: Zanik objawow? 31.08.11, 16:23
        ale ja jestem w 5 tyg, to chyba za wczesnie na zanik objawow?
        poszlam na bete, ale wyniki dopiero wieczorem...
        • m.b.g Re: Zanik objawow? 31.08.11, 16:31
          Jednorazowa beta niewiele ci powie. Idź jutro jeszcze raz, porównaj przyrost i nie martw się na zapas. Lekarz na tym etapie też ci za wiele nie poradzi niestety.
          • aguacate Re: Zanik objawow? 31.08.11, 16:32
            A nie, to bedzie druga beta, po 2 dniach od pierwszej, wiec zobacze, czy rosnie, czy nie.
            • m.b.g Re: Zanik objawow? 31.08.11, 16:48
              Tak więc do tego czasu spokoluz.
              • aguacate Re: Zanik objawow? 01.09.11, 17:13
                Spiesze doniesc, ze beta wzrosla o 105% - wiec jest dobrze smile
                Za to spadl mi progesteron, czy to moze byc przyczyna, ze nie czuje objawow?

W kazdym razie dobrze, ze poszlam na te badania, bo dostalam dodatkowy progesteron. Moze jednak to byl instynkt, nie panika. tongue_out
                • mola_84 Re: Zanik objawow? 01.09.11, 20:32
                  Dziewczyno to bardzo wczesna ciaza zeby zaraz opowiadac o objawach, uwiez mi ze jeszcze ci uprzykrza zycie. I nie martw sie na zapas bo to najbardziej szkodzi w ciazy jesli sie tak bardzo o nia troszczysz.
                  • karlibartki Re: Zanik objawow? 02.09.11, 06:20
                    hej dziewczyny
                    ja się długo nad tym nie zastanawiałam ale jestem w 20tc i również nie mam żadnych objawów tz nie bolą piersi nie boli brzuch mdlości wymioty przeszly,no i nie czuje ruchów ,nie wiem czy jest powód do zmartwień do lekarza idę we środę.

to moja druga ciąża.
        • katriel Re: Zanik objawow? 02.09.11, 02:54
          > ale ja jestem w 5 tyg, to chyba za wczesnie na zanik objawow?
          nie tylko za wcześnie na zanik, ale za wczesnie w ogóle na objawy.
          Poczekaj, za parę tygodni pewnie cię dopadną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka