Dodaj do ulubionych

brak objawów ciąży

06.05.12, 19:53
Parę dni temu na teście ciążowym zobaczyłam 2 kreski. Niepokoi mnie jednak to że nia mam żadnych dolegliwości ciążowych - ani mnie nie boli brzuch, ani nie kłują jajniki, piersi normalne - nie powiększone nie bolące. Dziewczyny czy miałyście też może tak bo mnie to martwi sad
Obserwuj wątek
    • kisi_165 Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 20:18
      w każdej ciąży brak mdłości i innych dolegliwości w pierwszej tylko na poczatku piersi były tkliwe w drugiej w ogóle w trzeciej za to bolały mnie do nie dawna. Także spokojnie brak objawów nie wyklucza ciąży poza tym dopiero mogą się zacząć. (W każdej jednak miałam pryszcze)
      • kisi_165 Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 20:21
        może dodam,że dopiero w trzeciej ciąży mam w ogóle zgagę i jakieś atrakcje smakowesmile więc jak widzisz ciąża ciąży nie równasmile
    • dzieciusie3 Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 20:19
      Piersi zaczęły mnie boleć po 2 tyg.od testu,brzuch nie bolał wcale,jajniki parę dni przed wykonaniem testu,a no i nudności tez myślałam,że mnie ominąć ale pojawiły się ok.8 tyg. ciąży tak,że nie będziesz miała od razu wszystkich objawów ciążowych na wszystko musi być czassmile
    • arya82 Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 20:19
      To jeszcze bardzo wcześnie, najczęściej po paru tygodniach od zapłodnienia to wszystko uderza. Ale każda kobieta jest inna i nie masz się czym przejmować.
      Jak będziesz mieć szczęście, to obędzie się bez większości (albo i wszystkich) objawów. Wierz mi, jak się pojawią, to będziesz chciała żeby jak najszybciej ustały.
    • ichi51e2 Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 20:41
      Zero objawow. Ok 8 tygodnia mialam tylko wech jak wyzel i zarlam jablka na potege. Reszte znam z opowiadan.
      • eluzai Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 21:23
        kurcze myslałam ze tylko ja mam tak z tymi jabłkami! ....ja jestem w 8 tygodniu i nic jak narazie ale nie narzekam bo w pierwszej ciazy "o tej porze" było cieżko (piersi , wymioty, sennosc)
        • ichi51e2 Re: brak objawów ciąży 07.05.12, 07:04
          ...w pierwszym trymestrze budzilam sie w nocy na jabluszko... w drugim sie unormowalo, w trzecim juz prawie w normie. Ale spokojnie szlo 5 kilo na tydzien. ;p
        • arya82 Re: brak objawów ciąży 07.05.12, 08:33
          Ja miałam taką faze na mandarynki, jabłka też trochę, ale przedewszystkim mandarynki... a w 3 miesiacu gdy nudnosci miałam całymi dniami to było moje główne pożywienie wink
    • alinalen Re: brak objawów ciąży 06.05.12, 20:48
      ja jestem w 11 tyg. Od początku zero objawów...ZERO, nawet piersi mnie nie bolą. Dzidziuś ma się ok.
    • lidek0 Re: brak objawów ciąży 07.05.12, 07:07
      Za wcześnie na objawy. Poza tym dla mnie ból brzucha to powód do niepokoju więc mnie by to cieszyło. Ja miałam tylko lekkko powiększone piersi.
    • seidhee Re: brak objawów ciąży 07.05.12, 09:24
      Jak chcesz się upewnić, to zrób test beta hcg z krwi i po dwóch dniach kolejny - jeśli przyrost będzie prawidłowy, to znaczy, że ciąża się rozwija smile Zrobisz ten test w każdym laboratorium, kosztuje około 35zł. Mnie to bardzo uspokoiło, bo przy pierwszej wizycie nie było jeszcze nic widać na usg.
    • izjaa Re: brak objawów ciąży 07.05.12, 14:33
      jedynym objawem ciąży był u mnie rosnący brzuch smile wszystko było w porządku smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka