Dodaj do ulubionych

omdlenia, bóle głowy w 16tc

24.07.04, 23:37
mam pytanie. czy któraś z was też miała podobnie jak ja. bardzo się tym
martwię i chcaiłabym wiedzieć co u was wyszło? czy to coś poważnego? mam
silne bóle głowy zawroty, a czasami nawet omdlenia. narazie nie wieadomo co
mi jest i to jest najgorsze. niepewność mnie przeraża bo boję się o siebie i
dariusię
Obserwuj wątek
    • sacreble Re: omdlenia, bóle głowy w 16tc 25.07.04, 16:22
      witaj smile
      o ile dobrze pamietam bóle głowy w 16 tygodniu u mnie juz mineły (zawrotów
      nigdy nie miałam), ale co do czucia sie słabo tak na granicy omdlenia miałam te
      stany dosc długo, rano zwłaszcza (tak do 12.00, unikałam wtedy wyjsc z domu).
      Na te słabosc troche pomogło branie zelaza (najpierw 2 razy dziennie, teraz
      tylko 1 x sorbifer rano na czczo) - miałam niedobór. Teraz (35 tc) kiedy od 3
      tygodni biore feneterol tez zdarzyło mi zasłabnac, z tym ze to uboczny efekt
      brania tego lekarstwa.
      Na szczescie nigdy nie straciłam przytomnosci.
      • annika31 Re: omdlenia, bóle głowy w 16tc 25.07.04, 17:04
        tez tak mam i wiąze sie to ze zdiagnozowanym u mnie wypadaniem płatka zastawki
        mitralnej w sercu. To nic groznego, ale mam bardzo stresujaca prace i czasami z
        nerwow mdleje. mOja gin wyslala mnie w zwiazku z tym na zwolnienie
        • fajlhauer Re: omdlenia, bóle głowy w 16tc 26.07.04, 10:51
          dziękuję za odpowiedź jutro idę na EKG i zobaczę czy to może faktycznie jest
          coś z sercem. wcześniej miałam już przepisane to badanie. jeżeli chodzi o brak
          żelaza to chyba jednak nie to bo miałam badanie na elektrolity(czyli czy
          wszystkie związki mam w normie) i nic mi nie wykazało. jeszcze dziś mam
          przepisaną wizytę u neurologa, mam nadzieję że wszytko wyjdzie mi pozytywnie.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka