creolka 16.08.04, 09:37 jstem w p15 tg i czasem pobolewaja mnie jajniki,wczesniej na poczatku ciazy tez mnie pobolewaly a teraz znowu.czy to normalne?czy moze mam sie martwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agga1976 Re: bóle brzucha 15 tg 16.08.04, 10:50 Witaj, z tymi bolami brzucha w ciazy to jest magia czesto sie zdarzaja, czesto nie oznaczaj niczego groznego, sa po prostu objawem powiekszajacej sie macicy, rozciagajacych wiazadel itd, ale ZAWSZE powinny byc skonsultowane z lekarzem, bo nigdy nie wiadomo czy nie oznaczaja czegos powaznego dopiero lekarz moze Cie uspokoic, ze to nic powaznego, moze tez zalecic no-spe czy oszczedzanie sie pozdrawiam Agga + 32tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
jowa20 Re: bóle brzucha 15 tg 16.08.04, 12:38 bole jajnikow sa jak najbardziej normalne.tez tak mam.poprostu skora sie rozciaga.Pozdrawiam jowa 18tc Odpowiedz Link Zgłoś
gogi25 Re: bóle brzucha 15 tg 16.08.04, 12:47 Ja jestem w 16 tg i też pobolewa mnie brzuch. To rozcziąga się macica i wiązadła, ale gdy bolał mnie brzuch w 14 tg to lekarz skierował mnie do szpitala, byłam tam przez 6 dni na obserwacji, ale wszystko jest wporządku. Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
creolka Re: bóle brzucha 15 tg 16.08.04, 14:52 dzieki za informacje!teraz jestem spokojniejsza.za tydzien mam wizyte zobacze co lekarz powie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś