asienka111 09.09.04, 14:52 Kiedy robiłyście test ciążowy - jeszcze przed okresem czy po? jeśli przed to jaki test tak szybko wykrywa ciążę? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abjankowska Re: kiedy test??? 09.09.04, 15:11 Ja zrobiłam w 27 dniu cyklu, więc w zasadzie tuż przed miesiączką i wyszedł dodatni. Tylko jak robisz tak wcześnie, to zrób go rano, z porannego moczu i nie pij dużo wieczorem dzień przed. Jak robiłam Quick View i był fajny. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
steffan Re: kiedy test??? 09.09.04, 15:58 wytrzymalam do 2 dni po spodziewanej @ (ktorej nie bylo). chyba warto, bo jesli test bedzie pozytywny przed, a pozniej jednak okres przyjdzie, to moze bolec. proponuje rownoczesne zrobienie 2 testow roznych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
lukolka Re: kiedy test??? 09.09.04, 16:06 steffan napisała: > wytrzymalam do 2 dni po spodziewanej @ (ktorej nie bylo). chyba warto, bo jesli > > test bedzie pozytywny przed, a pozniej jednak okres przyjdzie, to moze bolec. > proponuje rownoczesne zrobienie 2 testow roznych firm. W 100% się zgadzam. Ja poczekałam i zrobiłam tydzień po spodziewanej @ (były dwie grubaśne krechy!!))). I zrobiłam dwa (dzień po dniu) różnych firm. Pozdrawiam cieplutko!! Odpowiedz Link Zgłoś
qndels Re: kiedy test??? 10.09.04, 18:38 Ja robilam test w dwa dni po spodziewanej @, robilam go po poludniu i od razu wyszedl pozytywnie. To byl zwykly test z apteki. Odpowiedz Link Zgłoś