Dodaj do ulubionych

zaczynam pracowac nad maluszkiem

11.09.04, 08:49
od września zaczęłam pracowac nad maluszkiem. mam nadzieje, że mój pierwszy
skarb da się powolać na świat. jesli jeszcze ktoś podjął decyzję o poczeciu
dzidziusia to nich napisze. będziemy dzielic się spostrzeżeniami i
doświadczenimi
Obserwuj wątek
    • kasie Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 11.09.04, 10:45
      Witam!
      My tez z mezem bardzo zaczelismy starania..od wrzesniasmile
      I nie wiem dziewczyny czy sie zgodzicie..ale ja mam wrazenie ze sama mysl o
      staraniu i o tym ze cos tak niesamowitego jak dziecko moze my stworzyc..bardzo
      rozgrzewa atmosfere.
      Jakos stalismy sie dla siebie jeszcze bardziej atrakcyjni!!
      Powodzenia Gosiu!
      Kassie
    • patyczako Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 11.09.04, 16:09
      ale chyba ktos ci w tym pomaga???
    • szymma Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 11.09.04, 19:48
      Hej!
      Przyłączam się do "strających się" (już dwa razy nam nie wyszło- nie wiem
      dlaczego). Mam nadzieję, że tym razem się powiedzie. Powodzenia!!!
    • anjadr Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 11.09.04, 20:06
      cześć dziewczyny.
      Gratulacje z okazji decyzji smile)) Ja gdybym nie wpadła jak nastolatka pewnie bym
      się w już w zyciu nie zdecydowała. Jakkolwiek był taki okres, ze strasznie
      chciałam. I tu tak troszeczke rady-nie traktujcie tego ze smiertelna powagą z
      obliczaniem daty owulacji i sorki za okreslenie- zamienianie się troszkę w farme
      rozpłodową (naprawdę przepraszam za określenie ale nic mi innego do pustej głowy
      nie przychodzismile)) Chodzi mi o to, ze czasem tak bardzo chcemy, ze nic nie
      wychodzi i to strasznie denerwuje i tym bardziej nic nie wychodzi. Czasem
      wystarczy troszkę luzu i już! Nawet nie wiadomo jak i kiedy a dwie kreseczki na
      tescie jak nic.

gosiaczek271 napisała:

> od września zaczęłam pracowac nad maluszkiem. mam nadzieje, że mój pierwszy
      > skarb da się powolać na świat. jesli jeszcze ktoś podjął decyzję o poczeciu
      > dzidziusia to nich napisze. będziemy dzielic się spostrzeżeniami i
      > doświadczenimi
      • jacpi Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 12.09.04, 12:09
        Cześć
        Ja w czerwcu odstawiłam pigułki i od października zaczynamy z mężem starać się
        o dziecko. Już nie mogę się doczekać dzidziusia.Bardzo się boję, że będziemy
        mieć jakieś problemy (3 lata brałam pigułki antykoncepcyjne). Planuję że za
        pierwszym razem może się nie udać, ale liczę, że w listopadzie zajdę w ciążę.
        Napiszcie dziewczyny, za którym razem Wam się udało. Napiszcie jeszcze proszę
        kiedy odstawiłyście pigułki przed planowanym poczęciem. Pozdrawiam. Ania
    • magdulka26 Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 12.09.04, 12:37
      Dziewczyny zapraszam na forum "Dla starjacych sie " będzie fajnie ,tam jest
      duzo dziewczyn starających się jak sama nazwa mówi .Zapraszam serdecznie smile)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • gusiak_mama_kacperka Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 12.09.04, 14:14
        Dla wszystkich, którzy się starają przykłady pozytywne dla zachęty - pierwsze
        dziecko powiliśmy w drugim miesiącu od rozpoczęcia starań, drugie... tak
        naprawdę to nieby się staraliśmy, ale nie byliśmy pewni i...poszło za pierwszym
        razem. Czego Wam wszystkim życzę. A... przed pierwszym brałam pigułki jakieś 4
        lata z dwoma krótkimi przerwami. Głowy do góry i dodzieła niech to będzie
        radość tworzenia, a nie faktycznie celowanie "na owulację".
    • ikw1 Re: zaczynam pracowac nad maluszkiem 12.09.04, 22:58
      my tez własnie mam @ a potem do roboty .
      fajnie ze jest to forum bo nie chcemy sie chwalic dopoki nie bedzie widac a
      tyle czasu z jezykiem za zebami to sama bym nie wytrzymała
      pozdr
      iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka