01.06.15, 14:48
Witam, potrzebjue pomocy. Jestem w ciąży. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 23 kwietnia. Byłam w sobotę u gina zrobił mi usg i powiedzial ze albo to jest bardzo wczesna ciąża bo nic nie widać. Potem dostrzegł malutki pęcherzyk ciążowy ale powiedział że nie wiadomo gdzie sie rozwija. Byc moze poza macica.Wyslal mnie na bete i powiedzial ze albo ciaza albo szpital i usuniecie i ze jak bedzie beta powyzej 2 tys to szpital bardzo sie boje i nitywiem tez czy on ma racje. Nie mam krwawien bole brzucha mam takie jak na miesiaczke i bolace piersi czasem zawroty glowy.
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Pomocy 01.06.15, 19:03
      Ja lekarzem nie jestem, ale skoro lekarz widzie pęcherzyk to powinien zobaczyć gdzie on jest. Ja poszłabym do innego ginekologa na usg, ale do takiego z polecenia nie z przypadku. Możesz sprawdzić jak przyrasta beta. To czy na usg cokolwiek widać zależy od tego kiedy orientacyjnie mogłaś mieć owulację, bo być może warto poczekać jeszcze kilka dni z tym usg.
    • zielinskamaja Re: Pomocy 02.06.15, 12:01
      Dobra rada - zmień ginekologa. Ważne, żeby to był dobry ginekolog + dobry sprzęt, bo na niektórych USG faktycznie nic nie widać. Jeżeli jesteś z Warszawy, to polecam bardzo dobrych ginekologów z przychodni Medic House. Mają podobno najlepszy możliwy sprzęt.
    • zaisa Re: Pomocy 04.06.15, 01:41
      Misza, co u Ciebie?
      Dziwna ta "diagnoza". Badający nie wie co widział, gdzie widział i czy w ogóle coś widział...
      Może po prostu pójść na izbę przyjęć i powiedzieć, że lekarz nie był pewien diagnozy, ale podejrzewa ciążę pozamaciczną.
      I oby to nie było to.
      Trzymam kciuki i mocno przytulam.

• misza888 Re: Pomocy 17.06.15, 13:38
        wszystko dobrze jestem w 6 tygodniu wlasnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka