kasik27 18.09.04, 15:46 Czy któraś była na USG u Dr Kretowicza z W-wy? A może jest jakaś mamuśka która była prowadzona w ciązy przez Dr Kretowicza Bardzo proszę o opinię na temat Pana doktora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winniczka1 Re: Dr Kretowicz 19.09.04, 08:50 Witaj chodze do dr. Kretowicza od 7 miesięcy, jest bardzo dobrym i konkretnym lekarzem, wizyta jest troche droga 150 zł. i przy każdej wizycie robi usg, nie każdemu to pasuje, zdania są podzielone że lepiej nie robić co miesiąc usg inni mówią że to nie szkodzi. Ja jestem zadowolona widzę dzidzię co miesiąc i jestem spokojniejsza jak najbardziej polecam tego lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: Dr Kretowicz 19.09.04, 09:59 Chodze do niego na USG. Bardzo mily, konkretny czlowiek, tlumaczy co bada i co widzi, bez oporów nagrywa badanie na VHS. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek7 Re: Dr Kretowicz 20.09.04, 08:42 Bylam u niego na usg. Przemiły człowiek, profesjonalny. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
fionna Re: Dr Kretowicz 20.09.04, 21:05 Też do niego chodzę, prowadził moją ciążę, nawet załapałam się na jego dyżur i zrobił mi cc - bardzo szybko doszłam do siebie, a blizny prawie już nie widać. Oczywiście - jest dobrym fachowcem od USG, odpowiada mi jego podejście do pacjentki (bardzo mało sformalizowane )). Wizyta jest dość droga (nawt jak na W-we), ale nie naciąga niepotrzebnie na wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik27 Re: Dr Kretowicz 21.09.04, 18:02 Wielkie dzięki za informacje.Ja u Dr.Kretowicza byłam zaledwie dwa razy na USG ciąże prowadzi mi inny lekarz który nie pracuje w Szpitalu na Czerniakowskiej.Ja chcę rodzić właśnie w tym szpitalu i prawdopodobnie mam mieć CC ale nie wiem czy nie bęą robić problemów na oodziale.Mam zaświadczenie od ortopedy że jestem po trzech operacjach kręgosłupa z powodu skoliozy i w razie wątpliwości w czasie porodu wykonać CC.Na ostatniej wizycie mówiłam Dr.Kretowiczowi o tym zaświadczeniu ale nie dał mi konkretnej odpowiedzi czy będę miała wykonane CC na 100%powiedział że zobaczymy.Trochę się obawiam bo chciałabym mieć CC.Ale nie wiem czy bez łapówki się obędzie.Napisz mi jak możesz jak jest w tym szpitalu czy trzeba płacić termin porodu mam na 28.X. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik27 Do fionna !!! 21.09.04, 18:45 Wielkie dzięki za informacje.Ja u Dr.Kretowicza byłam zaledwie dwa razy na USG ciąże prowadzi mi inny lekarz który nie pracuje w Szpitalu na Czerniakowskiej.Ja chcę rodzić właśnie w tym szpitalu i prawdopodobnie mam mieć CC ale nie wiem czy nie bęą robić problemów na oodziale.Mam zaświadczenie od ortopedy że jestem po trzech operacjach kręgosłupa z powodu skoliozy i w razie wątpliwości w czasie porodu wykonać CC.Na ostatniej wizycie mówiłam Dr.Kretowiczowi o tym zaświadczeniu ale nie dał mi konkretnej odpowiedzi czy będę miała wykonane CC na 100%powiedział że zobaczymy.Trochę się obawiam bo chciałabym mieć CC.Ale nie wiem czy bez łapówki się obędzie.Napisz mi jak możesz jak jest w tym szpitalu czy trzeba płacić termin porodu mam na 28.X. Odpowiedz Link Zgłoś