Dodaj do ulubionych

Dr Kretowicz

18.09.04, 15:46
Czy któraś była na USG u Dr Kretowicza z W-wy?
A może jest jakaś mamuśka która była prowadzona w ciązy przez Dr Kretowicza
Bardzo proszę o opinię na temat Pana doktora.
Obserwuj wątek
    • winniczka1 Re: Dr Kretowicz 19.09.04, 08:50
      Witaj chodze do dr. Kretowicza od 7 miesięcy, jest bardzo dobrym i konkretnym
      lekarzem, wizyta jest troche droga 150 zł. i przy każdej wizycie robi usg, nie
      każdemu to pasuje, zdania są podzielone że lepiej nie robić co miesiąc usg inni
      mówią że to nie szkodzi. Ja jestem zadowolona widzę dzidzię co miesiąc i jestem
      spokojniejsza jak najbardziej polecam tego lekarza. Pozdrawiam
    • magdalenax Re: Dr Kretowicz 19.09.04, 09:59
      Chodze do niego na USG. Bardzo mily, konkretny czlowiek, tlumaczy co bada i co
      widzi, bez oporów nagrywa badanie na VHS.

Magda
      • asiulek7 Re: Dr Kretowicz 20.09.04, 08:42
        Bylam u niego na usg. Przemiły człowiek, profesjonalny.
        Pozdrawiam
        A.
    • fionna Re: Dr Kretowicz 20.09.04, 21:05
      Też do niego chodzę, prowadził moją ciążę, nawet załapałam się na jego dyżur i
      zrobił mi cc - bardzo szybko doszłam do siebie, a blizny prawie już nie widać.
      Oczywiście - jest dobrym fachowcem od USG, odpowiada mi jego podejście do
      pacjentki (bardzo mało sformalizowane smile)). Wizyta jest dość droga (nawt jak na
      W-we), ale nie naciąga niepotrzebnie na wizyty.
      • kasik27 Re: Dr Kretowicz 21.09.04, 18:02
        Wielkie dzięki za informacje.Ja u Dr.Kretowicza byłam zaledwie dwa razy na USG
        ciąże prowadzi mi inny lekarz który nie pracuje w Szpitalu na
        Czerniakowskiej.Ja chcę rodzić właśnie w tym szpitalu i prawdopodobnie mam mieć
        CC ale nie wiem czy nie bęą robić problemów na oodziale.Mam zaświadczenie od
        ortopedy że jestem po trzech operacjach kręgosłupa z powodu skoliozy i w razie
        wątpliwości w czasie porodu wykonać CC.Na ostatniej wizycie mówiłam
        Dr.Kretowiczowi o tym zaświadczeniu ale nie dał mi konkretnej odpowiedzi czy
        będę miała wykonane CC na 100%powiedział że zobaczymy.Trochę się obawiam bo
        chciałabym mieć CC.Ale nie wiem czy bez łapówki się obędzie.Napisz mi jak
        możesz jak jest w tym szpitalu czy trzeba płacić termin porodu mam na 28.X.
        • kasik27 Do fionna !!! 21.09.04, 18:45
          Wielkie dzięki za informacje.Ja u Dr.Kretowicza byłam zaledwie dwa razy na USG
          ciąże prowadzi mi inny lekarz który nie pracuje w Szpitalu na
          Czerniakowskiej.Ja chcę rodzić właśnie w tym szpitalu i prawdopodobnie mam mieć
          CC ale nie wiem czy nie bęą robić problemów na oodziale.Mam zaświadczenie od
          ortopedy że jestem po trzech operacjach kręgosłupa z powodu skoliozy i w razie
          wątpliwości w czasie porodu wykonać CC.Na ostatniej wizycie mówiłam
          Dr.Kretowiczowi o tym zaświadczeniu ale nie dał mi konkretnej odpowiedzi czy
          będę miała wykonane CC na 100%powiedział że zobaczymy.Trochę się obawiam bo
          chciałabym mieć CC.Ale nie wiem czy bez łapówki się obędzie.Napisz mi jak
          możesz jak jest w tym szpitalu czy trzeba płacić termin porodu mam na 28.X.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka