Dodaj do ulubionych

ubrania ciążowe

22.10.04, 21:12
Lubię się dobrze ubrać i zawsze byłam przekonana, że kobieta w ciąży również
może wygladać atrakcyjnie. Moje ukochane ubranka już się nie zapinają na
brzuszku. Z niecierpliwościa oczekiwałam otwarcia sklepu sieci Formes.
Przecierpiałam korki do nowego hipermarketu, udało mi się odszukać sklep. I...
Jak uważacie, czy warto wydać 600-700 zł na spodnie, w których będę chodzić
tylko 4 m-ce? Czy wszędzie ubrania ciążowe są takie drogie? Nie chciałabym po
raz kolejny zmarnować popołudnia, by wrócić do domu z niczym.
gagga
Obserwuj wątek
    • sylwia7611 Re: ubrania ciążowe 22.10.04, 21:18
      Mi parę ciuszków porzyczyły koleżanki, które niedawno zostały mamusiami!!! Parę
      spodni sobie przerobiłam (jestem krawcową) i jakoś powinnam przechodzić te 3,5
      miesiaca jeszczesmilesmilesmile Ale jeżeli lubisz nowe ciuszki i cię na to stac to czemu
      nie, tylko tak jak piszesz czy warto na 4 miesiace!!! Zyczę dużo zdrowia i
      pozdrawiamsmile
    • kkasia_lublin Re: ubrania ciążowe 22.10.04, 21:28
      hej
      dla mnie takie pieniazki to bardzo duzo zwłaszcza dlatego że ubranka ponosisz bardzo krótko...polecam Ci firme 9fashion...niewiem czy Ci sie spodobają ubranka ale ja czułam sie w nich swietnie...i sa duzo tansze niz te o których piszesz
      ja kupowałam ubrania z tej firmy na allegro u modna_mama
      ale jest tez sklep internetowy 9f
      pozdrawiam
    • dragnieszka Re: ubrania ciążowe 22.10.04, 21:36
      Hej Gagga,

W Wa-wie spróbuj w H&M (na Targówku). Fajne niedrogie ciuszki i baaardzo
      wygodne. Ceny normalne. Jakośc, hmm moze nie najwyzszych lotów ale to w koncu :
      na jeden sezonsmile)))

gagga1 napisała:

> Lubię się dobrze ubrać i zawsze byłam przekonana, że kobieta w ciąży również
      > może wygladać atrakcyjnie. Moje ukochane ubranka już się nie zapinają na
      > brzuszku. Z niecierpliwościa oczekiwałam otwarcia sklepu sieci Formes.
      > Przecierpiałam korki do nowego hipermarketu, udało mi się odszukać sklep. I...
      > Jak uważacie, czy warto wydać 600-700 zł na spodnie, w których będę chodzić
      > tylko 4 m-ce? Czy wszędzie ubrania ciążowe są takie drogie? Nie chciałabym po
      > raz kolejny zmarnować popołudnia, by wrócić do domu z niczym.
      > gagga
    • mewwa Re: ubrania ciążowe 24.10.04, 23:48
      Byłam dzisiaj w sklepie Formes. Mnie tez przeraziły ceny. Mogę Cie jednak
      pocieszyc, że równie eleganckie ubrania kupiłam w firmie MAYA CORMIER. Nie wiem
      czego dokładnie szukasz, bo tam dostaniesz raczej naprawdę eleganckie kostiumy,
      sukienki princeski, bluzki koszulowe, spodnie, spódniczki. Ceny nie należą do
      najniższych, ale napewno sa niższe niż w Formes. Np. za żakiet zapłaciłam 440
      zł ( w Formes podobny kosztował ok. 1100 zł), za spodnie w kant z wełny 220zł (
      w Formes 690zł). Dlatego szczerze polecam MAYA CORMIER dla dziewczyn, które bez
      ciąży też kupują ciuchy w takich sklepach jak np. Zara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka